Ето ги и тях: Най-страстните в целувките зодии

Вижте кои знаци взимат дъха ви
26 юни 2019 21:50, Ивета Иванова
8
Ето ги и тях: Най-страстните в целувките зодии
Снимка: pexels

Спомняте ли си последния път, в който целувахте някого буквало с часове? Обикновено това се случва в началото на връзките, когато все още не може да се наситите един на друг, има тръпка и нямате търпение да се видите. Но зависи и от друго - колко добре се целува човекът до вас. Някои от зодиите определено са майстори на дългите целувки. Правят го страстно, буквално взимат дъха ви и не може да отлепите устните си от тях. Ето и кои са те.

Телец
 
Ако сте целували Телец, вече знаете, че те са много чувствени личности. За тях отношенията и романтичните връзки са най-важни, затова ви целуват бавно, с много любов и се чувствате като в приказка. Управлява ги планетата на романтиката и красотата - Венера, затова и целувките им са толкова нежни и вълшебни. Те обожават докосването и изразяват любовта си чрез него, затова са нежни и страстни едновременно. Ще почувствате колко много ви искат и ценят по целувките.
 
Рак
 
Не позволявайте на Раците да ви объркат. В началото те са по-затворени в себе си, крият се в черупката си, изглеждат хладни - просто не искат да се доверяват прекалено бързо и да се наранят. Но всъщност са влюбчиви и обичат много силно. Страстни са и копнеят за силна обич, цял живот мечтаят за идеалния партньор. Когато намерят някого, когото мислят за такъв, ще го засипят с целувки, милувки и прегръдки, няма да го пускат. Много са емоционални и усещате това по целувките им. Искат да останат така с вас завинаги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имала съм поне 7-8 гаджета телец. За нищо не ги бива под чаршафите. По-зле от тях са само овните е лъвовете!
1
2
 
4
 
! Отговори
Цъ преди 4 години
Сред изброените зодии я няма моята,, а аз претендирам за майсторска титла."Риби" не са чак такива страстни целувачи, усеща се, когато чувстваш, че те харесва и се старае. Но не е от най-добрите в това отношение - целуването.