Само за жени! Хороскопът ви за юли

Очакват ни промени
27 юни 2019 08:44, Михаела Лазарова
1
Само за жени! Хороскопът ви за юли
Снимка: istock

Месец юли идва с много предизвикателства, но и нови възможности за дамите. Днес от рубриката на Az-jenata.bg  „Всичко за зодиите“ споделяме женския хороскоп за юли. Ето какво показват звездите.

Жената Овен

Първите дни на юли ще са подходящи за кратко пътуване с приятели. Новият месец ще повиши желанието ви да доминирате и няма да се оставите да бъдете манипулирани. В разговорите се опитайте да бъдете по-сдържани. Не споделяйте плановете си или някакви лични тайни. Ако има шанс да ви се случи нещо хубаво, то запазете го за себе си. В края на юли е възможно да получите оферта за допълнителни доходи.

Жената Телец

Юли идва с известно напрежение за жените родени под знака на зодия Телец. Ще изискват от вас повече. Опитайте се да не реагирате негативно на това. Периодът е подходящ за започване на курсове, обучения, за занимания, с които да развиете себе си. Новата информация, която ще получите ще бъде много по-лесно възприета. За да избегнете проблемите, ще се наложи да контролирате емоциите си. Мислете добре преди да действате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари