Кои са алфа жените в зодиака

Дали вашата зодия е сред тях
29 юни 2019 21:12, Михаела Лазарова
19
 Кои са алфа жените в зодиака
Снимка: istock

Когато говорим за характер при жените и мъжете, има два основни типа – алфа и бета. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ ще разгледаме от кои три зодии жените са алфа. Едни от отличителните черти на алфа жената са тези, че те са независими, целеустремени, решителни, но могат да обичат силно.

Кои са алфа дамите на зодиака и дали вашата зодия е сред тях, вижте в следващите редове.

Телец

Жената Телец е един от най-мощните знаци в зодиака. Тя е почти перфектна и може да се справи с всяко положение, независимо колко е сложно. Има усет за бизнес, затова рядко би попаднала в сложна финансова ситуация. Казано накратко, тя знае как да печели пари.

Що се касае до връзките и семейството, жената Телец е грижовна и любвеобилна. Обича да прави изненади на любимите си хора и рядко би омръзнала на партньора си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Бай Хой преди 4 години
Алфа бета всичките са ми на *** 😁😁😁😫
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самотните майки.
9
4
 
4
 
! Отговори
Со кротце со благо:) преди 4 години
Жената телец е прекрасна майка и съпруга стига да е възпитавана в нормално семейство и да е видяла от малка колко е хубаво да има семеен уют,щастие и любов.Тогава тя несъзнателно ще го повтори и подобри когато дойде време да прави семейство и да дарява щастие на съпруг и деца. Също така е много лоялна и грижовна.Може да прощава в границите на разумното и не е дребнав човек.Проявите на безумна алчност,скъперничество,грубост и изневяра я правят студена и зла.А един телец може да бъде мн гаден...
8
4
 
0
 
! Отговори
ь преди 4 години
Алфа-жените са тези, които си харесват мъж, избират го, казват му ама ти си много хубав и сещам се разни неща които искам да правим, охо радваш се, тръгвай с мен сладурче и т.н. Нима не сте срещали такива мъже.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Алфа" значи начало. За човек - първичен, груб, недодялан, с недоразвити мислене и душевност, борещ се да има и да си пази собственото /и не само/с всички възможни средства.Ако да си такъв е позитив...Омегата е цялостност, завършеност, всички нужни качества.Но който го е измислил това статийче, ще да е от първия вид-неразбрал, недочул, ама се тика.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятам, че списващата редовно тия щуротии е телец - де що има начин, все изтипосва тая говежда зодия на преден план. Поредните глупости.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откак измислиха тия простотии всички искат да са "алфи". Алфа мъжкарят който покорява и обладава всички женски и унищожава конкуренцията,алфа жената която е супер-човекът.... Винаги ще има първи,втори,трети и така нататък.За всички има място под Слънцето а понякога от върхът до дъното пътят е бърз и неусетен.Така че и да не сте "свръхчовеци" "алфа" "хипер мега" хора пак ще си живеете добре.Всички сме просто пътници на тая Земя в първа класа или в последна класа рано или късно преминаваме.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алфа е началото, да не смесваме с цялостност. Много пъти тези, които искат или не искат, но са отпред, не умеят, не им стигат възможности да свършат нещата докрай. Винаги се нуждаят от някакъв тип "свита". Я да ги спасява при геройство, я да ги подбутва и поощрява, или просто да довърши започнатото, защото алфата е загубила сили и интерес.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4: Има. Тези, които отзад са разработени като на стар Трабант ауспуха!
2
6
 
3
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
няма алфа жени!
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
познавам жена с асцендент Лъв, тя отговаря на написаното за жените от зодия Лъв.Имам колежка от зодия Лъв. На младини е била за кратко време хубавичка, това твърдят по-възрастните колеги. Сегашният й вид няма да описвам, но тя продължава да се мисли за хубава и се държи като супер красавица. Над 50 г., а лятно време е с полички до средата на бедрото. нахална, шумна, нагла, крадлива по отношение на чужди идеи. При колективни задачи се опитва да извърти нещата така, че друг да работи вместо нея.