Обичам те, мила: С изтъркани джинси... в бяло

Белите джинси и дънки са хит за лятото и есента
2 юли 2019 21:40, Ивета Иванова
8
Обичам те, мила: С изтъркани джинси... в бяло
Снимка: Pixabay

Белите дънки са табу за много дами, а понякога и за мъжете. Не защото не стоят стилно и не са ефектни, дори е обратното - с тях изглеждате шик и се отличавате в тълпата. Просто хората много трудно си намират бели, мръсно бели или бежови дънки, които да им пасват и които да им стоят добре, с които да харесват фигурата си.

Знаем, че черното и тъмните цветове ни правят да изглеждаме по-слаби, а с бялото е тъкмо обратното - то подчертава извивките и дори може да създаде оптическа илюзия, да ни придаде няколко излишни килограма. Затова трудно дамите си избират бели дънки, с които да се чувстват уверени в себе си и комфортно.
 
От "Pop Sugar" обаче съобщават, че през лятото и есента дънките в мръсно бяло ще бъдат много актуални и трябва да ги включим в гардероба си. Те са перфектни за лятото, защото в горещото време е добре да носим светли цветове. А и можем да ги комбинираме с потници, бюстиета, тениски.
През есента пък белите дънки стоят много ефектно в комбинация с ботуши и каубойска шапка. Това е ретро визия и с нея изглеждате като герои от стар, приключенски филм. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
50 shades of Donkey преди 4 години
Тези дънки бели ли са или сиви?Бели са, ако бяха сиви, сега щяха да са черни.
3
1
 
2
 
! Отговори
гошо от софия преди 4 години
я па мойте не ги пера ептенвсички в софето у нашио квартал ме знаят че съм мизерники не видам никаков смисъл в тази дейсностоти ке ми се разввали реномето
2
5
 
5
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Това което в България наричаме 'дънки' на Запад (и не само там) наричат 'джинси'.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, но ако не се грижиш за чистотата на възела се оцветяват в кафяво...