Защо мъжете не ви търсят след първата среща?

Усетил ви е като твърде достъпна
57
Защо мъжете не ви търсят след първата среща?
Снимка: istock

Ако ходите по срещи и искате да откриете любовта, вероятно вече знаете, че това не е лесна задача. Да намериш сродната си душа понякога е предизвикателство, което трае твърде дълго. Първите срещи могат да са напрегнати и да не оправдаят очакванията ви. Когато претърпите няколко поредни провала на първа среща и мъжете, с които сте излизали не ви потърсят втори път, няма как да не се запитате какво не е наред. Ето няколко възможни причини.

1. Отблъсквате го

Това не означава автоматично, че правите нещо крайно неприемливо, че изглеждате зле или че задължително трябва да промените нещо в себе си. Напротив. Просто може да сте споменали нещо, което по принцип тревожи и отблъсква мъжете, като например, че искате деца или че живеете сама с трите си котки. Тези и още подобни примери могат да отблъснат мъжете на първа среща и да ги накарат да си извадят погрешен прибързан извод за вас преди да са ви опознали.

2. Прекалено развълнувани сте

На първа среща е съвсем излишно да се вълнувате прекалено много, особено ако това е явно и за събеседника ви. Той би се стреснал или би си помислил, че сте прекалено отчаяна и искате нещата между вас да се случат възможно най-бързо, дори това реално да не е така. Впечатлението, което ще оставите с такова поведение, може да е напълно погрешно и е възможно мъжът да не иска да имате втора среща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
13
 
! Отговори
Мъжки свят преди 2 години
Аз съм Петър и съм алкохолик. Не, ти си Радослав. И не си алкохолик.Клуб на анонимните патологични лъжци
34
0
 
8
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
И в тези изкуствени матки какъв ембрион ще бъде имплантиран как ще получите зародиш, защото изкуствени яйцеклетки не могат да бъдат създадени ?! Не ми казвайте, че ще крадете яйцеклетки.
33
0
 
14
 
! Отговори
Мъжки свят преди 2 години
Разговор между двама гробари. Имахме преди време такъв случай: На едно погребение мъжът в ковчега изведнъж оживя, изправи се и се заоглежда учудено наоколо. Настана веселба. Децата пускаха балони, гърмяха с пиратки, пееха песни. Възрастните се прегръщаха помежду си от радост, черпеха се със сладки, зазвуча музика от смартфоните.Настъпи такава какафония ти казвам едвам го погребахме !
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бачкаторТака си е ако нареждаш тухли по цял ден се развиваш като по мъжкар и по ще ги разхвърляш в леглото, освен ако не си леко депресиран че си на нищожна заплата и не може да го вдигнешМа както и да е тука се говори виртуално със стереотипи. В днешно време даже някои ИТ-та вдигат, тъй че...
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 39 Ами що-годе нормално. Pareto principle. 20% от хората правят повечето работа във всяка компания, 80% са полу-баластра. 20% от продуктите в магазин правят повечето печалба и т.н Бил ли си някъде другаде може и там да е подобно например в банковото дело особено сигурно има доста проституция? Когато става въпрос за неща свързани с математика по някакъв начин е трудно да се отбива номера де. Но не всичко ИТ е програмиране има продажби и т.н и т.н
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 31Да дадем възможност на жените да печелят 5-6000 на месец?Това пък какво трябва да значи?Толкова пари взимат по-малко от 5% от работещите - и мъжете имат толкова възможност да печелят толкова пари колкото и жените.Като искаш такива пари си сядай на 4-те букви и усвои някое добре платено и търсено умение. Ама вероятно ще установиш ,че не е толкова лесно иначе нямаше да е добре платено и търсено.
29
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие сте заробили жените, за да се появите на този свят и да се правите на велики. Направете така, че мъжете да раждат мъже, жените да раждат жени, тоест да се клонират. Което е напълно възможно за жените - да се оплоди яйцеклетката с нейния генетичен материал и тя да роди свой клонинг без дефектната Y-хромозома: след 5 такива поколения ще се изчисти и набора от гени, които тя съдържа. Y-хромозомата е строго програмирана за около 80-90 години живот, което значи, че носи кода на смъртта в себе си
28
3
 
24
 
! Отговори
Иванов преди 2 години
Защото жените гледат само какво може да вземат. Иначе може да са млади и привлекателни, но само това не е достатъчно. Повечето смятат, че са красавици и поради това заслужават целия свят.
27
5
 
20
 
! Отговори
Dev преди 2 години
До 31Нещо си се объркала !!!Жени в IT-то има и то не малкоЗаплатите не са според пол-а а сперид опит и знанияНикой няма да те държи на такава работа ако неможе да я работиши както аз така и колежките сме се скъсвали да четем и учим докато ти си се гримирала и си излизала по кафетаили зад блока да дрепнете 1 фас и 2 бирипарите който ни ги дават не са заради сините ни очи или дългите крака а за знанията който имаме
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31Оправи си характера и разбери че мъжете жертват много за да изкарват. Ако уважаваш мъжете може и да си намериш някой който да ти дава това което искаш без излишно заробване или създаване на зависимости, но за бичес като теб не знам дали това е ясно, сигурно звучи като невъзможна приказка.
25
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31Някой те е ужилил, и сигурно това няма нищо общо с характера който носиш.. кой ще даде възможност? Господ, тати или държавата? Възможноста винаги е там. Всеки може и има компютър в днешно време и може да започне да учи и да изкарва великите 5-6к които ще ти позволят да направиш какво? Да отидеш на Ибиса да те порят разни с татуси.. Те парите ако се изкарваха лесно и се "даваха" така някой да разреши... парите са си привлекателен елемент и власт и независимост, не става така.
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото сте грозни. Аз си правя почти всяка седмица среща с нова омъжена жена, какви крокодили идват понякога, не е истина...
23
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 31Никой не ви е спрял да печелите и по 20000. Обаче трябва и мозък ... и точка на феминистката гледна точка
22
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
IT типовете и останалите типове сте пpocти на max. Дайте възможност на жените да печелят по 5-6000 на месец и никоя няма да дойде на среща с вас, камо ли да те пита колко печелиш и какво имаш. Основната женска простотия е, че ви раждат на този свят, за да може да се гaвритe после с тях за едното им оцеляване и да ги yбивaте когато ви скимне. Щастливо бездетна е всяка умна жена и тя държи на разстояние мъжете. Такава жена е 100 пъти по-умна от най-умния мъж, защото е наясно с мъжката конспирация.
21
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щото сте прости на геврек със самочувствие до небесата. В главите ви само почивчици и парцалки. А ако исках силикон и ботокс щях да си купя кукла.
20
6
 
18
 
! Отговори
111 преди 2 години
Повечето българки са страшна работа. По принцип предпочитат не много скрито вече Мутри, биячи и т.н другите качества включително парите може да са на макс ама те си искат да се разхождат в молчето с мутричка. Повечето IT типове не сме родени тип Човека-Планина или Конан Варварина или заради работата това е станало невъзможно, тъй че или навън или трябва човек да се цели много специфично социално и предварително, че да не го занимават разни откровени или прикрити отчаяни златотърсачки
19
9
 
29
 
! Отговори
Dev преди 2 години
Като млад IT мога да ти кажа че проблема не е в това че Ората били млади и богатиОсновният ми проблем е че като отида на среща независимо дали е по-млада или неВинаги ми гледат в портфейлаАми айде малко по-така А ?Нормално ли е на първа среща да се разпитваме колко точно взимамдали колата ми е на лизинг, апартаментаза какво си харча парите и колко спестявампосле що няма втора срещами айде сети се
18
5
 
19
 
! Отговори
.dat преди 2 години
Лошото е когато не ви търсят и преди първата среща.
17
6
 
7
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 2 години
До 16Значи ако е професионалист, млад, привлекателен и богат(!) и не предпочита да излиза с по-възрастни дами означава, че е разглезен?Добре.Проблема е в тях. Трябва да спрат да се лигавят, да възмъжеят и да започнат да излизат с по-възрастни жени. Това ще докаже че не са разглезени.Знам ги аз тея ментални хватки.. хаха
16
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усетил ви бил, че сте достъпна... Глупости на търкалета. Усетил е, че сте феминистка и не можете да имате вагинален оргазъм. В днешните напорегнати времена ниукой не желае да си усложнява живота с такива, които не пускат на първа среща. Ако ще е така, мъжете ще идват направо на втората или третата или на тая там на която пускате.