Животът с мен е песен! Зодиите, с които връзката е забавление

С кои знаци никога няма да ви е скучно?
Обновена: 11 юли 2019 13:11 | 11 юли 2019 13:05, Ивета Иванова
14
Животът с мен е песен! Зодиите, с които връзката е забавление
Снимка: Pexels

Част от хората предпочитат срещите да са забавни и диви, връзката да е по-скоро спонтанна, весела, луда, а не толкова сериозна и драматична. Ето с кои зодиакални знаци никога няма да ви е скучно, ако сте партньори.

Водолей
 
Те могат да са много странни и чудати, затова с тях винаги ще ви е забавно и интересно. Ще ви изненадват непрекъснато. Понякога са малко отдалечени, сякаш са в собствения си свят, мислят си за своите мечти и затова не се свързват истински с партньора, не създават много задълбочени връзки. Но имат много интересни идеи и хрумвания, готови са да ви очароват с историите и опита си, знаят как да разнообразят срещата и самата връзка. Не очаквайте, че ще ви водят на обикновени и традиционни срещи, те са измислили нещо много по-добро и вълнуващо.
 
Лъв
 
Лъвовете определено знаят как да се забавляват и да си изкарат хубаво. Те винаги са душата на компанията, център на внимание, прекрасни организатори са и вдигат най-запомнящите се и впечатляващи купони. Те обичат лукса, ценители са на скъпите вещи, вина, храни. Ще ви заведат в най-добрите ресторанти и барове, ще ви впечатлят с подаръци. Знаят за интересни магазини, салони и места в града, за които вие не сте предполагали, че съществуват. Имат много познати и приятели и никога няма да си стоите вкъщи в петък вечер. Лъвовете правят връзката много весела и динамична.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Съвремен реалист2019 преди 4 години
Преди всичко зависи как е устроен човек, гените му какви са и на кой от своите роднини се е метнал, дали става въпрос за поколения назад във времето или не, само съществата които са създали епохата на човечеството решават . Зодията всъщност не е на първо място.Има всякакви хора от различни естества.
13
0
 
3
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛА преди 4 години
От близо шест години живея с жена Лъв и е пълен кошмар. Няма угодия за нищо, обиждате, опитва се да те унижава, самочувствие до небесата само иска и това е... ако не е, че има дете от нея отдавна да съм я изхвърлил, макар, че вече ми писна да ме използва и съм и дал направление да се маха от живота ми защото ме потопи като Титаник. Големи манипулатор са жените от тази зодия. Бягай те надалеч от жени, зодия Лъв
12
0
 
3
 
! Отговори
Бл преди 4 години
Изобщо не се доказвам на никого, не ми пука. Ако искам да ми е забавно, си правя забавно, стига другарчето да не е на друга вълна. Тогава тактически го отбягвам.
11
1
 
3
 
! Отговори
Ребека преди 4 години
Само казвам че за всяка зодия това което е написано може за някой хора да е така за някой не примерно баба е водолей и това е правилно цял ден се забавляваме ето не всичко е вярно тук за всеки човек
10
4
 
3
 
! Отговори
Ребека преди 4 години
Само да кажа че аз съм лъв и не не мрънкам и не искам всичко защото всеки човек е различен ти може да си имала връзка със човек който е зодия лъв и да е такъв но други които са зодия лъв може да не са такива ти откъде знаеш за някой това за зодиите за лъва е вярно както за мен за други не е както за твоята веъзка със някакъв човек
9
3
 
4
 
! Отговори
Georgiev преди 4 години
Това със зодиите е тотална глупост.
8
1
 
16
 
! Отговори
... преди 4 години
Имах връзка с жена лъв. Забавление, но за нахрани собственото си его. Да се чувства велика и всички да й се кланят. Ето това е забавлението на лъва. Вас не ви е...ва за 2 стотинки, но се забавлява за нейното си его. На вас само ще мрънка от сутрин до вечер, как и защо не сте се съобразили с това което тя иска. Лъва не е забавна, лъва е доминираща зодия. Ако не му играете по гайдата, само критики ще слушате. Никакво забавление с вас няма да има. Вервайте ми.
7
1
 
7
 
! Отговори
Симона преди 4 години
До АнонименНе познавам много лъвове, но водолейте са царете на драматизирането.
6
0
 
6
 
! Отговори
Mariq преди 4 години
Точно Водолеят е царят на драмата. Няма по-драматична зодия.
5
2
 
1
 
! Отговори
\m/ преди 4 години
Лъв с асцендент Водолей, сега разбирам, защо животът с мен е песен :)
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са неподвижни знаци и с тях животът е най-труден по принцип, както и с останалите два такива.Ама хората мислят, ако могат изобщо, че като не е наука точна, могат да си пишат на астрологични теми каквото им падне. Дори и тук не е така, обаче.Леко четене и грамотност по темата се иска.Нямате я. Насочете се към друга дейност, че тая не ви лепне.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водолей??? Вие сериозно ли?
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно лъвът е цар на драмата. Ако иска човек да му е по-тежко и драматично - да иде там. Далече сте от истината, далече!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че как това "Част от хората предпочитат срещите да са забавни и диви, връзката да е по-скоро спонтанна, весела, луда, а не толкова сериозна и драматична" се връзва точно с дадените две? Никак. Особено с първата.Други са веселите и забавни знаци, дивите и спонтанни такива. Ама нали дори и с това не сте наясно, та си смучете от пръстите какво ли не.