Майли Сайръс: Девствеността е социален конструкт

Феновете гневни заради изказванията на певицата
12 юли 2019 12:25, Ивета Иванова
74
Майли Сайръс: Девствеността е социален конструкт
Снимка: Reuters

Почитателите на Майли Сайръс са разгневени заради видео, което тя постна в Instagram. Звездата рекламира новия си сингъл "Mother’s Daughter" с провокативни клипове и послания, които явно не се нравят на феновете.

Преди дни тя сподели видео, в която се казва: "Девствеността е социален конструкт". Звездата отнесе критики за това послание и доста нейни последователи пишат негативни коментари под него.
 
Те смятат, че така Майли дава лош пример, особено на по-малките си фенове и им казва, че трябва да се срамуват от това, че са девствени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: звездиМайли Сайръс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не спи а прави друго
65
0
 
1
 
! Отговори
Девица преди 4 години
Оплодителна ме Писна ми да съм конструкт
64
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Какво е на български език - социален конструкт, бре?
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еее и аз си тинквах същото. Ама тази гърла е много куул. И онли такива нюзове ще ни нийдват за бъдеще. Аз си мислих като адвентерувам към бегето там да си пърчесна един гън и да ги фаундна тези нюз анкъри и дам им върна ресто и може и ресипт. Ще ги фаундна изи та нали си райдват неймовете.
62
7
 
6
 
! Отговори
до 60 преди 4 години
не само това, ами преди няколко години откриха, че ДНК от спер матозоидите на мъжете с които жена спи се натрупва в мозъка им - причината, че тези които не опродят яйцеклетка се блъскат в стените на мат ката, реално катастрофират там и се разбиват и част от генетичният им материал преминава в кръвният поток като интересно се натрупва в мозъка на жените. Затова Дядовците, Прадядовците, а и много вероятно бащите Ви винаги са си взимали девствена за жена. Иначе, просто детето не е 100% твое!!
61
3
 
10
 
! Отговори
Fck преди 4 години
Коментар номер 60 е прав. Когато една жена прави необезопасен секс с много мъже всеки оставя по "нещо" от неговото ДНК. Така ,че нищо чудно все повече да виждаме разни мешани дечица със странни черти. А това ,което Майлито провокира у младите разврати и оргии...тва си е чиста пумия. Тва момиченце има проблеми от малка защото росителите и се развеждат и така тя се учи да търси внимание по всевъзможни начини. Тя не трябва да е известна. На нея и трябва лечение при психолог.
60
0
 
2
 
! Отговори
NoFace преди 4 години
Социален конструктСоциален механизъм, феномен или категория създавена и развита от дадено общество. Представа за индивид, група или идея, която е конструирана чрез културни или социални практики.
59
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка жена носи генетичен материал от мъжете,с които е спала .Затова чисти са децата единствено на девствените жени.Това се нарича телегония и е доказано още по времето на Чарлс Дарвин.Приятелят му лорд Мортън кръстосал мъжка зебра с кобила,но поколение нямало.Година след това кобилата заченала от кон и се родило конче с ивици.Имах съученичка с негърски черти,без родителите й да са ***.Явно майка й като студентка е преспала с някой ***.Пък плюйте девствените.
58
2
 
6
 
! Отговори
факт преди 4 години
45-годишен девственик/девственица, ах, но това е срам и позор. Трябва да правите секс още на 11/12/13/14 годинки... Ужасно е да си девствен/девствена, гнусно е да се пазиш за любимия/любимата, жалко е да не правиш безразборен и небезопасен секс с някой/някоя пиян/а или дрогиран/а... Задължително трябва да се заразиш с някаква венерическа болест и да се хвалиш на приятелите/приятелките, когато се съберете за да пиете кафе/бира/ракия и т.н. Разврат в душите, телата, мислите, думите и делата. :( !
57
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"девствеността",тоест "Свидетелството за непорочност" НЕ Е дадена случайно на жената!!!!!!!!!От Природата,"Еволюцията",или от Бога,на който както му изнася.Но тя е ФАКТ!...........обаче ,както и да е!..Все пак поне на мен не ми стана ясен израза "Социален конструкт"..На вас ясен ли е?
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
туй "конструкт" не е ли конструктор за лз, от който ще можеш да си направиш интимен приятел на батерии?!
55
0
 
18
 
! Отговори
Неграмотност преди 4 години
Проблемът е, че заради ширещата се неграмотност, много думи бяха включени в речника на българския език, заради правилата за включването им, а не защото наистина се използват от много хора. Достатъчно е няколко неграмотника да препишат една новина един от друг, като първият *** използва дума като конструкт, защото не знае как да преведе construct, и по правилата конструкт влиза в речника на българския език.
54
0
 
6
 
! Отговори
смях преди 4 години
Искам да кажа че местаня и анонмния му приятел, изпържиха 100 200 к мозъчне клетки
53
3
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е "конструкт"?За щерката на великия Били Рей Сайръс ли става дума?
52
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НеграмотностКонструкт е дума която действително съществува в речника но нека това да не спира неоправданата ти арогантност към другите.
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според значението на английската дума construct са възможни различни разбирания какво е искала да каже тази "новинарка". Конструкт в българския език няма.
50
1
 
15
 
! Отговори
Неграмотност преди 4 години
Конструкт, както и много подобни думи, използват неграмотниците, незнаещи родния си български език. За съжаление в последно време станаха много.
49
0
 
4
 
! Отговори
До 43 преди 4 години
Не!! Интернет трябва да се разрешава като с оръжието и шофьорския курс.След психиатричен преглед и ДОСТАТЪЧНО образование.Иначе ще има много с твоя недорасъл . мозък Но както казват Швейк и Марек на подофицера,,Как да те обидя ,като ти не знаеш смисълът на тази дума" И отговора е ,,Вий сте прос.таци" С което доказва последното -за себе си.... И като станеш на 40 по глупав ли ще бъдеш? Или ще изхвърлиш таблета?
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човешката реч е социална конструцкция, основната концепция за възпитание е социална конструкция, понятието за чест е социална конструкция. Знаете ли кое не е такъв конструкт - основните биологични функции. Когато смяташ, че действителността може да се пренареди единствено от твоите определения, се счита че си откачил. С други думи тази се е побъркала от наркотици и разврат. Сега се пробва да се оневини като пре-дефинира основни неща, че да не изглежда толкова зле.
47
1
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 4 години
Ей това интеренета, трябва да има допустима долна граница от 40 години за хората които влизат в него... аман от недорасляци без грам мозък.