Как зодиите преживяват развода?

Връзките и семейството са изключително важни за Раците
13 юли 2019 22:14, Михаела Лазарова
4
Как зодиите преживяват развода?
Снимка: istock

Всяка зодия преживява връзките, браковете, успехите и неуспехите в тях по свой собствен начин. Когато се стигне до развод, реакциите са до голяма степен белязани от характерните особености на всяка зодия. Ето как реагират те в тази ситуация.

Овен

Овните могат да са изключително непредсказуеми, когато се отнася до раздяла или развод. Ако са се отегчили от връзката си, те могат да си тръгнат без предупреждение, което да изненада партньора им. Ако обаче половинката им поиска развод, това може да ги съсипе психически и емоционално. Те стават раздразнителни, импулсивни, могат да кажат много силни и нараняващи думи. Добрата новина е, че Овните бързо се оправят. Имат способността да се изправят на крака за отрицателно време, благодарение на силната си психика и характер. След като преболедуват раздялата, те се връщат към нормалния си начин на живот. Скоро започват да излизат по срещи.

Телец

Разводът опустошава Телеца. Той е съкрушен дълго време. Опитва се известно време да ходи по срещи, но не може да спре да мисли за бившия си. В много случаи се опитва да си проправи път отново към сърцето на бившата си половинка. Ако това не се получи, се нуждае от още дълго време на самосъжаление и възстановяване. Телците са търпеливи. В някои случаи очакват същото от партньорите им – да почукат обратно на вратата им. Дори това да не се случи, Телецът е твърда зодия и с времето се справя с болката и продължава напред.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още по темата: зодиилюбовинтимно
Още от Ако щете - вярвайте
От какво ги е най-много страх различните зодии?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
не вярвам в окулт преди 2 дни
не сме зодии
1
1
 
2
 
! Отговори
Ерген ка преди 2 дни
Като не се женят/омъжват, иначе със завещан пищов в ръка пазиш чергата на родата
Генетикс, не зодиак ;)