900 000 души с план: Ще щурмуват "Зона 51", искат да видят НЛО!

Американските ВВС обаче са готови да стрелят
Обновена: 15 юли 2019 07:17 | 15 юли 2019 07:12,
42
900 000 души с план: Ще щурмуват "Зона 51", искат да видят НЛО!
Снимка: Flickr

Почти 900 000 души са заявили готовност да щурмуват мистериозната "Зона 51" в САЩ с една цел – да видят дали правителството на САЩ крие извънземни.

Събитието се организира във Facebook и събра доста последователи.

Планът на ентусиастите да видят отблизо извънземните е да се съберат в долината Амаргоса, Невада и да се постараят да се промъкнат край гардовете на добре охраняваната "Зона 51" и да разгледат мястото.

Събитието, озаглавено "Не могат да спрат всички ни" се превърна в интернет сензация.

Според организаторът на смелия план, ако всички се съберат в туристическия център и влязат координирано, ще успеят. Дори е твърдо решен, че ако всички тичат като герой от "Наруто", може и да избегнат куршумите на охранителите.

Уви, събитието е фалшиво, а дори и да не беше - едва ли стотици хиляди хора биха останали незабелязани в "Зона 51". За привържениците на теориите на конспирацията обаче остава да се надяват.

Говорител от американските военновъздушни сили обаче предупреди всички потенциални нарушители, че армията е готова за ответни действия, пише "Independent".

"Зона 51 е отворено поле за тренировки на американските ВВС", казва той и допълва, че не съветва никой да пристъпва в зона, където се тренират американски войници.

"Американските ВВС са винаги готови да защитават Aмерика", заявява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Кротко преди 4 години
Къпим се с колега от Москва в Веника Палас в джакузито. Над нас голям светещ обект. Споделям че обекта ще се мести /вероятно към Китай/ След малко виждаме как приближава друг светещ обект.Комуникират .Първия заминава втория отива на неговото охранително място.Камерите на хотела снимат.
11
3
 
12
 
! Отговори
Атеист преди 4 години
По добре да щурмуват църквата на Божи гроб като слиза Благодатния огън. Там ще е по голям сеир. Ще видят как отчето пали кандилото със Зипо ;)))
10
1
 
2
 
! Отговори
Дефендър Норген преди 4 години
До отCиднейAaвcтpалияСя един пишман бандит заплашва всички айтита в Бг с намислен рекет и всички от бранша скочиха,новината се разпространи мълниеносно. Можеш да го намериш в форум hooligans БГ -->Свободна зона ->търся хора за за охранителна фирма на програмисти.писано е от някой си Боби. Ае ногу посдрви от Бергенн
9
3
 
7
 
! Отговори
отCиднейAaвcтpалия преди 4 години
Сметайте сега какъв страх бере ЕТ ако му осигурят среща от 3 ти вид с тълпа полу пияни ред некове от околните села на Невада. Дано не опита да се самоубие
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щял да е снайперист... Тука и картечница може да не помогне... 900 000 си е бая народ. В Хирошима са загинали към 100 000.
7
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факт е, че 90% от хамериканците имат мозъчно развитие колкото на *** и нищо чудно да се пробват. Сядайте по диваните, отваряйте бири, яжте мезета и се наслаждавайте на сеира :))
6
4
 
35
 
! Отговори
с.Ешексики преди 4 години
Не е тайна че там се крие първият македонец!
5
2
 
8
 
! Отговори
Съджесчън преди 4 години
Могат да направят авиошоу, като това в авиобаза Граф Игнатиево.... само че с летящи чинии. Дано някое извънземно да не измрънка, че не им отпускат субсидия за нови чинии.
4
4
 
12
 
! Отговори
Атижету изгоре Оле преди 4 години
Избран е новият състав на Комисията по земеделие и развитие на селските райони в Европейския парламент (ЕП). За поредна година България няма редовен член в нея, а само заместници, става ясно от страницата на ЕП. По информация на БОЕЦ, Атидже Вели, евродепутат от ДПС е предложена за член на Комисията, но е отхвърлена и остава само като заместник. Причината е скандалите #АпартаментГейт и #КъщиЗаТъщи, който предизвикаха остра реакция в Брюксел, а името на Атидже Вели бе замесено в тези скандал.
3
5
 
5
 
! Отговори
Дефендър преди 4 години
яко а аз ще съм снайперист
2
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Ба си филмираната ***! Чапаев и Сие репи да ядат. Тези направо на амбразурите на юруш по холивудски сценарии.
1
3
 
32
 
! Отговори
Скат и щука преди 4 години
И ние уфолозите от Скат, начело с извънземното Волен, ще сме щурмоваци.