900 000 души с план: Ще щурмуват "Зона 51", искат да видят НЛО!

Американските ВВС обаче са готови да стрелят
Обновена: 15 юли 2019 07:17 | 15 юли 2019 07:12,
42
900 000 души с план: Ще щурмуват "Зона 51", искат да видят НЛО!
Снимка: Flickr

Почти 900 000 души са заявили готовност да щурмуват мистериозната "Зона 51" в САЩ с една цел – да видят дали правителството на САЩ крие извънземни.

Събитието се организира във Facebook и събра доста последователи.

Планът на ентусиастите да видят отблизо извънземните е да се съберат в долината Амаргоса, Невада и да се постараят да се промъкнат край гардовете на добре охраняваната "Зона 51" и да разгледат мястото.

Събитието, озаглавено "Не могат да спрат всички ни" се превърна в интернет сензация.

Според организаторът на смелия план, ако всички се съберат в туристическия център и влязат координирано, ще успеят. Дори е твърдо решен, че ако всички тичат като герой от "Наруто", може и да избегнат куршумите на охранителите.

Уви, събитието е фалшиво, а дори и да не беше - едва ли стотици хиляди хора биха останали незабелязани в "Зона 51". За привържениците на теориите на конспирацията обаче остава да се надяват.

Говорител от американските военновъздушни сили обаче предупреди всички потенциални нарушители, че армията е готова за ответни действия, пише "Independent".

"Зона 51 е отворено поле за тренировки на американските ВВС", казва той и допълва, че не съветва никой да пристъпва в зона, където се тренират американски войници.

"Американските ВВС са винаги готови да защитават Aмерика", заявява той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Поредната фейк новина, даже сами сте си го написали в текста. "Журналисти, сър". Предлагам авторката да стане овчарка не да се мъчи.
31
1
 
1
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
Пътешественик във времето пристига от 2029 година."Пич, вярно ли тези хора ще атакуват Зона 51?""Имаш предвид Голямото Клане в Зона 51?" :D
30
0
 
3
 
! Отговори
G преди 4 години
Ще видят един Х..
29
1
 
0
 
! Отговори
отАв$тралияСидней преди 4 години
До Дефендър Норгенок няма проблем. Ти да направиш хубави снимки и да обиколиш колкото може повече да сабереш матерял за разказване. НЕ бързай да се връщаш, колкото повече обиколиш толкова повече ще разбереш културата и фолклора на тия народи
28
1
 
0
 
! Отговори
Дефендър Норген преди 4 години
Видях какво си направил;)Само не пиши името ми;)
27
1
 
0
 
! Отговори
отАв$тралияСидней преди 4 години
До Дефендър Норгенчай малко опитвам се да му х.акна акаунтана тоя боби80
26
1
 
0
 
! Отговори
Дефендър Норген преди 4 години
До отАв$тралияСиднейМисля да го почнем както с будиста какво мислиш?
25
2
 
0
 
! Отговори
отАв$тралияСидней преди 4 години
До Дефендър Норгенхаха тоя дето изучавал Карамански и Илиев направо цепи от смях, ВИС и СИК се завръщат бурно, през 90 нямаше много аутсорсинг ама сега ИТ е в кюпа. Да почва от Наков! Ще изкарат двувратките с американски мигачи и трябва само да паркират пред академията на Наков, дали са чували за него, мога да му пратя адреса, да видим Наков какъв алгоритъм за сортиране ще му предложи върху хардуерния солюшън тип бухалка. Ще бъде епичнохай по3драви на Берген от слънчево Сидней!
24
5
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
ДА споменем Владимир Ажажа Бог да го прости. През 2003 посетих Москва хапнахме по една супа в дома на академика .Уреди ми изпит пред Висшия експертен съвет на Руската федерация . Два часа отговарях на въпроси на най секретните академици от Москва. Един генерал лейтенант тогава ми каза Милиони експерти изучавахме тн"извънземни" само Академик Ажажа имаше право да пише за тях. КАto извънземни определяха НАШАТА ВЪНШНА ОХРАНА./Наши приятели работещи като външна охрана .Имат летящи превозни средства
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под всяка статия троладжиите го обръщат на ***, бузлуджа и комунисти. Същите тия на улицата гледате в земята...
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ид,,иоти всякакви еи на и ние имаме едни потомствени на позитано 20 дето си мислят че ще печелят избори
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия хамериканци хептен са изтрещяли. Горките болни мозъци.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук и летяшта чиния и ниши форми на живот дето и се кланят на бузшуджа си имаме
19
6
 
1
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 4 години
Новост са нагли диверсии направени от духове на извънземни наркомани срещу живота на Земята.Обсебват нарочно заразени бюрократи и провеждат нагло престъпни мероприятия.Едно от тях застрашава с ликвидация човечеството.ПРинудиха милиарди водачи на автомобили,велосипеди мотори да облъчват с включени тежко вредни скенери и фарове денем и нощем земята ни. Белите скенери/led,xenon,halogen,laser/ се ползват от нагли извънземни терористи за трайно увреждане на Земята.Холограмите за декодиране вкл на ра
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да видят НИЛО трябва да дойдат в България и ако са мъже ще бъдат зарадвани с щастлив край.
17
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тук има едни позитански ид,,иоти дето си мислят че ще печелят избори че в София
16
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога нашите КОМУНОИДИ ще се качат на кораба майка на бузлуджа и да се махат към червената си планета
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7То пък щот Българите цъфтите от интелект. Вижда сте.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко глупав народ има на тази планета просто не е истина... искате ми да кажете, че раса толкова напреднала която да пътува междузвездни простраснтва в сравнително кратко време ще дойде на Земята и някакво си първобитно правителство ще успее да ги скрие? Или ще се разбият на Земята???? Айде да мислим малко а?
13
7
 
0
 
! Отговори
АМАн от извънземни преди 4 години
Преди години есента обикалям Балкана .Едни гъби приличат на Сърнели. бера. Нещо не са в ред . Мия си ръцете три пъти .хапвам.Спя .Събужда ме шум.ЧУвам приглушени ругатни. Гледам нещо зад къщата извън пътя на височина три метра. Ругаят и пускат нещо като косачка . След малко в стаята прониква видим светещ обект приближава бавно.Почва да ми се вие яко свят. Ставам веднага в друг апартамент.минават десет минути прониква нов енергиен атакуващ обект. Веднага на басейн /1000м/ Били Гъбени убиици