Зодиите, с които разбиране няма!

Кои са тези знаци, с които търпението ви ще бъде подложено на изпитание?
15 юли 2019 23:03, Дарена Найденова
17
Зодиите, с които разбиране няма!
Снимка: Pexels

Всеки зодиакален знак е уникален и има своите силни и слаби страни. С помощта на зодията, много лесно може да познаете какъв характер притежава човекът срещу вас. Докато някои хора са лесни за разбиране и разговорите с тях протичат много гладко, то с други може да се превърнат в истинско мъчение.

Способността да се поддържа нормален диалог и да се прояви разбиране към отсрещната страна, също е свързана със зодиакалния знак. Важно е да разберете кои зодии са най-трудни за разбиране още преди да сте се впуснали във връзка с тях.
 
Ето пет от тях, за които трябва да знаете, че търпението ви ще бъде подложено на изпитание.
 
Риби
 
Представителите на тази зодия са грижовни и подкрепящи партньори, но пък в същото време трудно изразяват чувствата си. Думите не са им най-силната страна, затова те се опитват да покажат любовта си по друг начин – с подаръци, с изкуство или пък с някой мил жест.
 
Ако тепърва влизате във връзка с човек от тази зодия, бъдете подготвени, че настроението им невинаги ще е добро и ще трябва да отгатнете какво точно им има, тъй като те няма да ви кажат.
 
Скорпион
 
Тези хора трудно се доверяват и може да ви отнеме доста време, за да им влезете под кожата. Дори да сте в дълготрайна връзка със Скорпион, това не означава, че той ви има доверие на 100%. Представителите на тази зодия са потайни и трудно споделят проблемите си.
 
Опитват се да не натоварват хората около себе си, но това често се приема по грешен начин. Понякога може да се превърнат в истински кошмар и да ви накарат да се чувствате виновни за нещо, което не сте направили.
 
Рак
 
Раците са много емоционални и често се вглъбяват в малките неща и незначителните ситуации. Когато са в лошо настроение, започват да се изнервят на целия свят и да мислят за неща, които са се случили в миналото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До 14Съгласна съм с теб. Като оствим егоизма, хората като цяло не желаят да еволюирт. Нещо пове4е - само и да им намекнеш за това 4е има някаква възможност да еволюират те ти се присмиват или направо реагират агресивно... В същото време на новите технологии които все пове4е обхващат вси4ки сфери на живота се гледа като на прогрес.. Скоро машините ще мислят вместо нас..Това прогрес ли е? След около 100 години тази планета ще е много неприятно местенце...
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората като цяло са грешка на еволюцията! Без тях природата би оцеляла много по-добре! То не е ядрени централи, аварии, течове. То не е войни. То не е лицемерие, див кариеризъм. То не е бруталността на "закона на джунглата", където ако си добричък, ТО автоматично си обречен на нищета, гаври, липса на перспектива !!!!!!!!!!Не знам за вас, НО аз съм разочарован не от държавата, а от хората ! Защото по-гадна твар от вас (мен) няма. Гнус ме е, че съм човек, защото трябва да бъда като вас...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неразбрани и разбрани зодии няма.Има неразбрани хора и това няма нищо общо със зодията. *** то акъл се иска поне като на пиле, че да се схване.
10
2
 
6
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 4 години
Я като разчекнем некоа у оборо,не ме интересува ква зодия е...
9
1
 
8
 
! Отговори
дядо Поп преди 4 години
за зодия гроб дето щъркела ги е изтървал поне 2 пъти нищо не пише.......................
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия на снимката са с психични отклонения.Имам съсед в съседният блок мяза на тоя.Не е добре.Непрекъснато иска да се търка в някой.Не знам дали е от обратната резба но ако види момчета или мъже задължително започва да се бута и търка в тях.Е такъв същият талибан с брада.Преди го биеха и псуваха сега е почнал да ходи на фитнес и от зоба е позаякнал.Психиката е все тъй болна.Дано го застрелят някъде.Видите ли мъж с такова лице да знаете че е психар пълен с комплекси
7
1
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Изчетох статията - ами та не останаха зодии направо...
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да обиждате хората щото били еди каква си зодия, днес пробихте дъното
5
3
 
5
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
Пари съм виждал пари изкарвам тъи че нито съм гърба т нито сакат от 18 бухам по нощите що да се уча на лоялност.Лояност се убедих няма
4
7
 
0
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
То разбиране има но друг е въпроса кои как се вдетинява искам да попитам едно бебенце на 75 ти деца имаш ли правни норми знаеш ли тая вечер ме изуми знаеш ли защо пробва да правиш човек на луд които си гледа работата аз не съм злобар но с времето установявам защо са бягали хората от вас Ами господа лично на мен не ми пука утре решавам утре си заминавам но казвам едно но след мен които сее заял добро нее видял по отношение на работа с чиста съвест съм лоялен към всеки никого не съм прекарал
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4:Бесепари
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Na bas che ti si Vodolei!!!
1
4
 
20
 
! Отговори
Истината е по-друга преди 4 години
Ще ви скъсат нервите зодиите "Мамина глезла с огромни претенции" и "Мамино синче, което си мисли, че то е ухажваната госпожица в двойката".Ако се ожените/омъжите за такова същество, имайте предвид, че когато ви се роди дете, брачната половинка ще се дразни от това, че малкото човече е станало център на вниманието и е заело позицията на онзи член на семейството, който получава най-много грижи и ласки. Егоцентризмът на глезлата/глезльото заглушава дори родителския им инстинкт.