Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 август

Ще се радваме на романтика
12 авг 2019 08:33, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 12 – 18 август
Снимка: istock

През тази седмица на дневен ред ще бъде романтиката, благодарение на Слънцето и Венера. Ласкателства, комплименти, любовни жестове.... Ще има много запомнящи се моменти. Какви? Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Сърцето ви ще бъде развълнувано от някой специален. Просто е невъзможно да устоите на това, тъй като енергията се промъква във вашия 5-ти дом на романтиката. Ще може да се възползвате от връзката на Венера и Слънцето, които ще окажат влияние върху вашия любовен сектор. Не се изненадвайте, ако човекът, който е пленил сърцето ви, разкрие своите емоции към вас. Ако сте обвързани, възползвайте се максимално от възможностите да се забавлявате с партньора си. След неделя Марс ще ви накара да се фокусирате повече върху работата.

Телец

Ако напоследък любовният ви живот е бил скучен, то Марс ще промени това, уважаеми Телци. Тази планета ще окаже влияние върху либидото и енергията ви и ще се задържи във вашия любовен сектор до 4 октомври. Отегчени ли сте с настоящата си половинка? Нещата са на път да се променят и да се радвате на повече хубави моменти. Въпреки това някои обвързани Телци може да решат да си дадат почивка с партньора и да се разделят за няколко седмици.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще говорят повече за романтика и това, което ги вълнува с любимия човек. Може да планирате пътуване заедно, което да е вашето романтично бягство. Ако сте необвързани, това определено ще е една интересна седмица за вас. Ще намерите начин да накарате някой да се чувства като център на Вселената, използвайки силата на думите. Може дори да очаквате гореща среща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари