Дженифър Анистън, Бионсе... Каква е тяхната диета?

Вижте кои са едни от любимите им храни
16 авг 2019 15:34, Михаела Лазарова
12
Дженифър Анистън, Бионсе... Каква е тяхната диета?
Снимка: Reuters

Известните личности винаги привличат вниманието ни под една или друга форма, а хранителният им план е едно от тези неща. Какво включва закуската им, кои храни не консумират, възможно ли е ние да заимстваме някои от техните модели на хранене?

Въпроси, които не спират да ни вълнуват. Разбира се, че има какво да научим от тях по отношение на комбинация от храни, как не бива да се пропуска хранене. Ако сте любопитни как някои популярни личности поддържат физиката си, благодарение и на менюто си, вижте повече за тях в следващите редове.

Бионсе

Когато не следва своя 22-дневен режим, който изключва консумацията на животински продукти, тесто, захар, певицата закусва бъркани белтъци и зеленчуково смути или купичка с пълнозърнеста зърнена закуска с нискомаслено мляко.

Джейк Джилънхол

Диетата на актьора включва храни, като яйца, пилешко месо, риба, банани, ябълки, бадеми, какаови зърна, стафиди, годжи бери, ръжен хляб, макаронени изделия, кускус, картофи и много задушени зеленчуци. Неговата любима салата е съставена от авокадо, домати, броколи и зеленолистни зеленчуци. Джилънхол пие много вода и не консумира нищо, което е пържено. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всичко е до лакомията естествено яденето е едно голямо удоволствие забелязах че от 20 години насам много хора са вече извън нормата тоест ако не дебели доста пълни това според мен е на психическа основа когато човек е без пари отчаян и няма близка перспектива за бъдещето си тои се отдава на многото ядене и пиеене за момент те заглушават наистина големите проблеми но те са като наркотика нещата отиват все повече и повече на зле просто няма излизане
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е до яденето бе прасета. Яжте само меси и салати и след 1 година,е сте тооп.каот плюскатв само баници, шоколад, чипс в 12 вечерта никоя диета неможе да ви помогне.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са татуирани бе почти няма жена която да не се е татуирала от къв зор всички
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диетата е 100 милиона долара и омлет от яйца.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цитираните диети са базирани на съответното здравословно състояние и необходимост. Прилагането върху други хора със сигурност е вредно, както и съветите на некомпетентни хора без ценз, които си позволяват всеки ден да ги дават.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, Винъс Уилямс и Бионсе са невероятен пример за резултат от диета.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мешана скара с пържени картофи и бира!
1
1
 
13
 
! Отговори
Мен преди 4 години
дюнери с бира.