Мирис и още нещо... Американците не сменяли бельото си седмица

Анкетираните демонстрирали преданост към слиповете и бикините си
20 авг 2019 19:31, Екип на Dnes.bg
63
Мирис и още нещо... Американците не сменяли бельото си седмица
Снимка: pexels.com

Национално проучване установи, че 45 процента от американците не си сменят бельото всеки ден, а 13 процента от тях не го правят цяла седмица, пише в. "Mirror".

Американците от мъжки пол са с 2,5 пъти по-голяма вероятност да ходят с едно и също бельо седем или повече дни. Изследването било поръчано от фирмата-производител на бельо "Томи Джон" и обхванало 1000 души.

Анкетираните демонстрирали голяма преданост към към слипове и бикини, като 46 процента от тях доверили, че ги ползвали поне година или повече, пише БТА.

Тридесет и осем процента от респондентите си признали, че са носили любимото си бельо толкова дълго, че вече не си спомнят кога са го купили.

Компанията съветва потребителите да изхвърлят старото и да купуват ново бельо на всеки 6 месеца. Това се обуславя от факта, че то събира бактерии, които могат да доведат до инфекции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: бельоСАЩпроучване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Yes!!! преди 4 години
Голям процент от Американците са мързеливи и големи мърлячи.Колите и къщите им са бунища.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГoшуАбе, аланкоолу! Абе ти нали живееше на запад и седейки на тереасата си пиеше 90-годишното виски, бе? Кви са тия боксерки по 10лв. ? Или на запад вече всичко се продвава в левове?Като лъжете, бярем помнете какво сте лъгали преди месец!А, инак, твоето си е живо комплексарство и според мен е време да посетиш психоаналитик, а защо не и психиатър.Поздрави на Запада и леко с вискито!
53
0
 
3
 
! Отговори
респи преди 4 години
Тези респонденти от страната Респондия ли са?
52
2
 
8
 
! Отговори
Гочо преди 4 години
Адаш, и кой мислиш го интересува какъв си?
51
11
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
До 54Нарцисизъм се нарича човече малко :) Но с голямо покритие. Хем съм готин и жените ме харесват, хем съм умен с IQ по Менса 148, хем съм богат айляк. Е, кажи ми, как да не се самоизтъквам. Скромността е за мизерниците без самочувствие :)))
50
2
 
10
 
! Отговори
До Гошу преди 4 години
Много тъжна картинка си човече ! Каква е тази вътрешна бедност, че постоянно изтъкваш твоята особа в това глуповато пространство. Толкова ли си нещастен?
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пореден пирон в ковчега на капитализма!
48
1
 
4
 
! Отговори
гост преди 4 години
точно така.Важното е да се купува а това проучване е глупост.
47
1
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Глупости, това вече е прекалено!
46
1
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Като помисля какъв въздух се диша се ужасявам.Стрити изсъхнали кучешки фекалии,спинозни,туберкулозни,"римски"стрити на прах храчки и сополи,като допълнителна екстра фино изтрити частички от гуми,остатъци от луга и половината менделеева таблица.По време на "тъмният и нечовечен" социализъм улиците биваха измивани поне веднъж седмично,а сега,ако веднъж биват измивани,пак добре.
45
1
 
28
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Ама какви са тези глупости.Та бельо се сменя на 12-15 часа , а риза се носи не повече от 10часа.Бельото се облича сутрин,а вечер преди душа преди лягане се слага в пералнята.Ризата се облича сутрин ,а при прибиране след работа се съблича за пране,а се слага някаква домашна тениска.Задължително е човек да има поне десетина комплекта бельо,чорапи и риза за всеки ден
44
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже постоянно ни пускат американски филми, гледам, че освен прословутото качване на крака по маси и бюра, лягат обути в дивани и спални! Отврат! Предпочитам да понасям селския маниер на някои нашенци да оставят обувките си пред вратата!В елитни техни болници подовете са от мокет! Ама ги чистели! С пени, химии разни! Къде остава финият прах, след като изсъхнат пените? Във въздуха, естествено и го дишат! После - рак, алергии!Не ми ги давайте за пример!
43
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете за американците от мъжки пол. Ами останалите тридесет? Там, доколкото зная, си имат 31 пола и повечето са доста докачливи.
42
2
 
16
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До точно такаАбе за софиянци не знам.Това е манталитет но винаги съм се чудил.Ходи с мръсните обувки из къщи а малкото му дете се търкаля по пода.Представям си на какво му миришат краката след 14-15ч в обувки
41
4
 
11
 
! Отговори
XXL преди 4 години
Без много главоболия, тестът който следва да направите:Забършете желаното от вас място с мокра кърпичка. Обърнете внимание на цвета на кърпичката след забърсване. Ако той е бял или бледо жълт, може да пропуснете смяна на бельото си и вземането на душ. Ако цветът е наситено жълт до кафеникав, обмислете вземането на душ и смяната на бельо.
40
1
 
38
 
! Отговори
Не сте разбрали преди 4 години
Основната идея на това проучване е да подтикне хората по-често ДА КУПУВАТ бельо и да изхвърлят старото преди да се е износило. Обикновен търговски трик.Иначе, във всяка държава ще намериш и много чистоплътни хора, и големи мърльовци.
39
6
 
6
 
! Отговори
Точно така преди 4 години
До шматка"Хора които ходят у дома и в леглото с обувките от улицата са способни на всичко"Това включва о софиянци, нали знаеш
38
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 4 години
До Само да попитамИзненадва ли те, че да?
37
9
 
7
 
! Отговори
Калитко преди 4 години
Едно видео гледах преди няколко дни. Тя не се беше мила няколко седмици, а той какво направи с катеричката ѝ, няма да повярвате. Но във всеки случай добре се наяде с извара.
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миризуивци!Пфууу отврат!