Риби, Скорпион... 4 зодии, които могат за пазят тайни

Вижте на кои може да разчитате за дискретност
3 сеп 2019 12:50, Ивета Иванова
4
Риби, Скорпион... 4 зодии, които могат за пазят тайни
Снимка: Pixabay

 Не се притеснявайте да споделяте на тези зодии и да им доверявате лични неща. Ако са ви обещали, че няма да разказват, можете да сте сигурни, че ще отнесат тайната в гроба. Те са прекрасни приятели, на които може да се разчита, които са стабилни и сериозни и няма да ви разочароват с клюкарене.

Риби
 
Чудесни приятели, към които спокойно може да се обърнете за помощ, подкрепа и съвет. Те никога няма да се присмеят над ваш проблем и да издадат ваши тайни, защото са чувствителни, състрадателни, емоционални и обичат да помагат. Знаят какво са разочарованието и предателството, затова няма да постъпят зле. Отнасят се сериозно, ако им доверите нещо. Не искат да ви наранят, защото чувстват и вашите емоции. Те не са егоисти, дори мислят повече за другите, а не за себе си.
 
Скорпион
 
Те винаги ще са там, когато имате нужда да бъдете изслушани, да си поплачете, да поговорите за това, което ви мъчи. Като водни знаци, те също са много състрадателни и не биха се подиграли с болката ви. Може да разчитате на тях за всичко. Те също са раними и разбират колко ви е тежко, попадали са в подобни ситуации и няма да злоупотребят с доверието ви. Грижа ги е за близките и отнасят тайните в гроба - самите те трудно споделят лични неща, затова няма да издадат вашите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИСТИНА
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никои ..