4 зодии, на които не им пука за килограмите

Вижте кои са те
18 сеп 2019 23:00, Ивета Иванова
3
4 зодии, на които не им пука за килограмите
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци приемат тялото си такова, каквото е. Те се грижат за него, но не искат да си докарват прекалено голямо напрежение и нонстоп да следят за калориите, килограмите, да се вманиачават във фитнеса. Те харесват фигурата си, дори когато не е идеална и не се стремят да се впишат в днешните стандарти за красота. Ето и кои са те.

Телец

Те имат реална представа и оценка за себе си и знаят как да направят така, че дадат най-доброто, на което са способни. Дори да са качили някой излишен килограм, ще се облекат така ефектно, че да не се забележи или ще направят впечатление с аксесоарите си. Те обичат тялото си и се грижат добре за него. Могат да превърнат и най-скучната рокля в супер актуална и стилна, просто имат усет за мода. Чревоугодници са, рядко се ограничават.

Близнаци
 
Близнаците са толкова позитивно настроени и жизнерадостни, което влияе добре и на фигурата им. Те могат да заглушат негативните коментари за тялото си и да не обръщат внимание. Заменят самокритичността с любов и уважение към себе си, с мили думи, с оптимизъм. Не смятат, че тялото им може да изглежда зле и че красотата зависи само от фигурата - знаят, че зависи повече от себеуважението и любовта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Съзвездие преди 4 години
От зодията ли зависи ..кога ти пука
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О, Sancta Simplicitas!Поредното доказателство за лекия багаж на централната нервна система у тук списващите. Хем телците и лъвовете се вълвуват много от външния си вид /това е вярно, някои направо за това живеят/, хем не им пукало за килограмите. *** като решите да пишете, дори и по такива въпроси повикайте си един редактор поне с нормално средно образование да ви оглади стилистично поне нещата, че да не се чуди човек какво всъщност твърдите.
1
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
На всички им пука за килограмите.Феминистката пропаганда за лъжи и измами не спира да бълва глупости.