Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 октомври
14 окт 2019 12:40, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Отношенията с половинката ви през тази седмица твърде често ще са критични. А вие почти винаги ще търсите вината у другия. Крайно време е да решите какво точно искате и да обсъдите причините за разминаванията си. Направете го след сряда. Не бъдете прекалено напористи, ако целта ви не е да прекратите връзката.
 
Телец
 
Наблюдавайте поведението на половинката си през тази седмица и, ако прецените, че той/тя не ви обръща достатъчно внимание, вземете инициативата в свои ръце. Първо се опитайте да разберете причините за така създалата се ситуация. Може да са основателни и да се наложи да се съобразите. В случай, че въпросите ви не получат отговор, дистанцирайте се за известно време и изчакайте. Интуицията ще ви подскаже следващия ход.
 
Близнаци
 
Ще сте по-общителни от обикновено, а и по-самокритични. Което означава, че ще ви е много по-лесно да признаете грешките си. Достатъчно добър предтекст, за да изгладите съществуващите противоречия. След това ще можете да проявите и някои капризи, които половинката ви ще приеме с усмивка, стига да не прекалите с претенциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари