Седмичен любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Напрежение за Раците
14 окт 2019 09:45, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 14 – 20 октомври
Снимка: istock

Звездите показват, че тази седмица са възможни любовни драми за някои представители на зодиака. Важно е да действаме разумно, особено в комуникацията. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Някои от обвързаните Овни може да се почувстват така, сякаш половинката им не ги подкрепя. Това може да ви подтикне да се съсредоточите по-скоро върху работата, отколкото върху връзката си. Дали това не е глупава реакция от ваша страна, стремейки се да „дадете урок“ на любимия човек? Създавате си излишно напрежение.

Телец

Меркурий преминава през вашия сектор на партньорствата и ще имате възможността да подобрите комуникацията с половинката си. Ще се чувствате така, сякаш може да си споделите всичко. Но и Венера ще допринесе за хармонията помежду ви и стабилизиране на връзката.

Близнаци

Ако сте необвързани, това може да се окаже седмица, в която ще започнете да се срещате с нов потенциален партньор. Слънцето във вашия сектор на романтиката ще се насочи към Плутон, планетата на властта, манипулацията и контрола. Няма да ви е трудно да привлечете към себе си представителите на противоположния пол, но действайте с бавни темпове.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари