7 начина, по които тялото подсказва, че сте намерили правилния партньор

Усещане за аромат
19 окт 2019 23:00, Михаела Лазарова
13
7 начина, по които тялото подсказва, че сте намерили правилния партньор
Снимка: istock

Когато става въпрос за любовта, всеки от нас поне веднъж си е задавал въпроса „Дали ще срещна точния за мен партньор?“. Запознанства, връзки, страсти, разочарования... Всичко това съпътства любовния ни живот. Вървейки през него се надяваме да усетим единствения. Трябва да слушаме своето тяло, защото то ще ни подскаже дали сме го открили. На какви знаци да обърнете внимание.

Топлина

Усещането за топлина и комфорт около въпросната личност е един от знаците, че това е правилният човек. Самото му присъствие ви кара да се чувствате свободни да споделяте вашите тайни, страхове.

Прилив на позитивизъм

Когато се намирате в невероятна връзка, която е по-различна от всички досега, тя ще ви накара да се чувствате положително, да генерирате повече позитивни мисли, да гледате на себе си по друг начин. Правилният партньор ще положи хиляди усилия, за да ви накара да се почувствате по-комфортно дори в трудни за вас моменти. Наличието на позитивност между две души, които са се намерили, се изразява в специална връзка.

Повече мотивация

Чувствайки се положително, ние полагаме повече усилия да подобрим качеството си на живот. Специалният партньор има излъчване, което ни мотивира да се справяме много по-добре в сравнение с преди. Той ни стимулира да разширим своите хоризонти, създава усещане за сигурност. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: мотивациялюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само красивите хора срещат Любовта. Останалите се задоволяваме с каквото дойде л
2
6
 
14
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
Каква разлика между ЧОВЕКЪТ създал компютъра и интернет и СЪЩЕСТВОТО което го ползва- Минко 47 год.ерген-еманация на примитивният ***.а.к!!!Но когато някой е действителноТ.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.
1
4
 
10
 
! Отговори
Да! Да! Да! Да! преди 4 години
Всичко е точно така, както е описано в статията.Важното обаче е и двамата да се чувстват така! В противен случай, искрената любов на единия е несподелена!