Любим аромат според зодията

Вижте какъв е той за вас
25 окт 2019 21:57, Ивета Иванова
4
Любим аромат според зодията
Снимка: Pexels

Ето и кой е любимият аромат на всеки от зодиакалните знаци.

Овен - Велур
 
Овните са импулсивни и първични, има нещо, което сякаш задейства сетивата им и ги предизвиква, когато усетят миризмата на велур. Обичат велурените изработки, струват им се луксозни. За повечето това е странно, но е перфектно за страстните и динамични Овни.
 
Телец - Карамфил
 
Това са топли, добросърдечни и мили зодии, които ценят семейството. Ароматът на карамфил им напомня за вкъщи, затова го обичат. Освен това, той е нежен и отговаря на тяхната природа. Успокоява ги.
 
Близнаци - Роза
 
Класическият аромат на роза е любим на Близнаците. Той е като тях - адаптивен, отива си с всичко. Ароматът може да е силен, нежен, деликатен, носталгичен. С него Близнаците са себе си и излъчват увереност и игривост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Vania Poulopulos преди 4 години
До Козирогkoi izmisla tezi gluposti?!
3
0
 
7
 
! Отговори
Телец преди 4 години
Представителите на таэи эодия са естети, които обичат лукса и хармонията!!! Апропо, роэа, жасмин, амбра, сандалово дърво и бергамот!!! Не пишете глупости - карамфил!!!:-)))
2
4
 
3
 
! Отговори
Козирог преди 4 години
Пълни глупости!Аз мога и с кафе и без кафе сутрин.От 10 години обаче не пия кафе защото от него ми трепереха ръцете.Спрях кафето и ръцете ми се успокоиха.
1
6
 
5
 
! Отговори
Как пък мирише преди 4 години
велурът. Все едно да кажеш, че дънковия плат мирише...,а? Га си пръднал в гащата може и да мирише, ама ....платът миризма попринцип няма.