Хубава съм, а ми изневерява. Защо?

Какво са аферите в дългите връзки, обяснява психолог
27 окт 2019 23:30, Екип на Tialoto.bg
49
Хубава съм, а ми изневерява. Защо?
Снимка: pexels.com

Година след сватбата научих, че съпругът ми има афера с жена, осем години по-възрастна от него. Тогава очаквах първото си дете и му дадох да избира. Той остана в семейството, но не изостави и любовницата си. Връзката им продължи седем години. Преди две години в живота му се появи друга жена. С първата любовница се борих дълго, звънях ѝ, писах ѝ, заплашвах я, но не постигнах нищо. Опитах и аз да имам извънбрачна връзка, не се получи. Примирих се с нея, живея с децата си. Сега съм бременна за трети път, съпругът ми наистина искаше това бебе. Той е грижовен баща, обича децата, гордее се с тях, помага. Не искам да се развеждам, чувствам, че той ме обича. Но защо тогава изневерява? Ревността и негодуванието ме задавят, понякога децата виждат нашите кавги. Аз съм хубава, добре поддържана, всичко е наред и в леглото. Защо тогава ситуацията не е наред?

Наталия, на 34 години

Началото на писмото не е напълно ясно. Пишеш, че си поставила съпруга си пред избор. Той е избрал семейството, но не е изоставил любовницата си. Изборът обаче предполага, че човек се спира на едно нещо. Оказва се, че съпругът просто е решил ситуацията в негова полза. И вие сте приела, съгласила сте се да станете част от любовния триъгълник.

Вижте още професионални съвети по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: изневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
5
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 4 години
"Вижте още професионални съвети..."Професионални съвети???Ох, голям хумор сте!То за журналисти не ставате, ка-моли за съветници по интимна и лична плроблематика.Като гледам само колко нескопосан опит е направен за съчинение тип "Лична драма"в т. нар. "статия", та отговорите направо не ми се четат... Не за друго, ами пия кафе и ще взема да се задавя от смях.
36
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Също ще намалява предаването на генома на интелекта, който е само женски и мъжете ще стигнат до нивото на пpимaтитe"Като влезе жена в топ 100 на шахмата, ела ми се обади пак с женския си интелектуален геном :) И когато жените почнат да откриват разни неща в науката - па ела ми се обади. Ех, че сте ми забавни. Гении :)))
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Признават си, че са просто и само животни, вървят само и единствено след инстинктите си и искат уважение и добро отношение!След толкова години и унижения да не осъзнаваш, че си селектирана за разплод, значи не си наред с главата или много качествено си НЛП-ирана.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като сама не се уважаваш, как мислиш, че ще те уважава мъжът ти? Щом си мълчиш, значи не смяташ, че заслужаваш различно отношение!
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъж или жена,няма значение,който е решил да изневерява си изневерява. Понякога,човек изневерява защото му липсва нещо,дори и жена му или мъжа й да са красавци. А някои просто са си бройкаджии и не могат да спрат и след брака. А псилого ще ви вземе парите и ще ви надрънка куп глупости.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо стана така ли? Ами защото си глупава и му го позволиаваш!!! Готвиш, чистиш, переш го, 3 деца гледаш, че и дори го оправадаваш, че е добър родител! И той, милия, вече се е взел за бог и си мисли, че всичко му е позволено! Щото *** се грижи за всичко и си мълчи. Абе, я прояви характер! Простила му! Ами докато му прощаваш, ще ти се качва на главата! Ти негова съпруга ли си или си домашна прислужница?!
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова мъжете живеят с 10 години по-малко. Животът им ще се скъсява все повече и повече докато започнат да yмиpaт още на 25 години. Също ще намалява предаването на генома на интелекта, който е само женски и мъжете ще стигнат до нивото на пpимaтитe и като такива те няма да са необходими на еволюцията. Жените ще се клонират и ще се раждат само жени. Инвoлюциятa пpи мъжете вече е започнала.
30
3
 
12
 
! Отговори
До 36 nik преди 4 години
"Ми явно не е добра в леглото, за туй мъжа и излиза навън да търси това, което не намира в къщи. Не е достатъчно само да си хубава...."Ами като не е добра в леглото защо се е оженил за нея ?!...Че и три деца създал....
29
0
 
18
 
! Отговори
До 30 Пецата преди 4 години
А има много мъже високи, красиви като манекени се оженили за буквално гpoзни чyчeлa, които и на xopa не пpиличaт, но въпреки това не им изневеряват с друга.
28
10
 
7
 
! Отговори
nik преди 4 години
Ми явно не е добра в леглото, за туй мъжа и излиза навън да търси това, което не намира в къщи. Не е достатъчно само да си хубава....
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наталия, имаш спешна нужда от професионална помощ (не от форуми и списания).
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комплексиран *** и страхлива жена оставяща се да я унижават. За жалост законите в Бг. поощряват това поведение, няма морал, ценностна система и семейство не означава нищо.
25
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко и да си убава, все ще се намери някоя по убава от теб
24
3
 
14
 
! Отговори
До 24 преди 4 години
Защото втората "любовница" може да не е точно 100% жена, вече го има и тоя момент ;)
23
12
 
19
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Всички красиви жени търсят винаги - висок+богат ,а после се чудят защо им изневеряватНека една красавица хване нисък, плешив и беден и да видим дали ще и изневерява, просто няма да има с кого щото никоя няма да го поглежда , а ако някоя грознотия го ухажва той ще откаже защото знае че в къщи го чака красива жена
22
7
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
ми и аз плющя чуждо, мноо е гот
21
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе в този сайт май отвориха нов раздел - Лична драма. Това с 9 зодии, които много обичат да ядат филия с лютеница се поизтърка и смениха жанра.
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези даващи в статията отговори първо да не и четат конско и второ да видят какво пита....
19
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно чета плоски съчинения в бг мамма в отдела за семейни отношения.Много ниско ниво.
18
1
 
35
 
! Отговори
ED преди 4 години
Не знам защо тази жена си мисли, че от красотата й зависи дали ще й изневеряват. Та нали и на Адриана Лима й изневеряваха?! Просто някои мъже са такива и никаква жена не може да ги промени.