Памела плаче, малкият бюст отново е на мода!

Повече дами искат да си намалят бюста, уголемяването е демоде
1 ное 2019 13:08,
32
Памела плаче, малкият бюст отново е на мода!
Снимка: Pixabay

Малкият бюст се завръща на мода - оказва се, че повече дами търсят информация за намаляване на гърдите, отколкото за уголемяването им, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на британско проучване, съобщава БТА.

Още по темата

След като години наред риалити звездата Ким Кардашиян "развяваше" пищния си бюст в публичното пространство, изглежда сега скромните атрибути отново са актуални.

Проучване, осъществено във Великобритания от Cosmetic Surgery Specialist Flawless, показва, че повече представителки на нежния пол се информират от Гугъл за намаляване на гърдите, отколкото за обратната процедура.

Тази година са отчетени средно 22 200 търсения месечно за "намаляване на бюста" и само 8100 за "уголемяване на бюста".

И докато дамите се информират за корекции на гърдите, най-голям се оказва интересът към трансплантирането на коса, след като от метода се възползваха знаменитости като Уейн Руни и Кълъм Бест.

Липосукцията също е често проучвана процедура - средно 27 000 британци месечно търсят информация за нея. Ринопластиката също се радва на популярност - средно 18 000 жители на Острова се осведомяват за корекции на носа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
17
 
35
 
! Отговори
MY DICK YANKO преди 4 години
Винаги съм харесвал жени с малки гърди и малки, спортни ***. Само дойките слугини на времето са имали огромни гърди, тоест слугинажа и простолюдието. Да сте виждали кралица или холивудска актриса, освен Памела, която не е никаква актриса де, с големи гърди?
5
6
 
45
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Големите нянки - са доста вулгарен атрибут.Нормалния стегнат ПРОПОРЦИОНАЛЕН бюст, е това, което прави жената красива. Ориенталския вкус - който караше жените да тъпчат калъфите с литри силикон.. съм намирал винаги за "особено отблъскващ"Жени високи 1.60 с гръдна обиколка 1.60 - трупчета с еърбек!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До гостРежи наполовина.
3
32
 
25
 
! Отговори
77888 преди 4 години
Няма как да излъжеш мъжката природа, големите *омби винаги ще са на мода, за разлика от пъпките на някви комплексарки
2
4
 
29
 
! Отговори
гост преди 4 години
А за мъже нещо? Аз да го намалявам ли?
1
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сигурно по-голяма част от тези дами все още живеят само с котки