Топ 3 на най-щастливите зодии

Вижте кои са те
7 ное 2019 14:41, Ивета Иванова
9
Топ 3 на най-щастливите зодии
Снимка: Pixabay

Те са оптимисти, вярват в доброто, опитват се да мислят положително, ценят хората до себе си и миговете, в които им се случва нещо красиво и хубаво. Вярват, че всичко се случва с някаква причина, опитват да не анализират прекалено много и знаят, че най-доброто тепърва предстои. Обичат да излизат, ободряват околните и гледат от позитивната страна на нещата.

Ето кои зодии са най-щастливи.

Лъв
 
Лъвовете са управлявани от Слънцето, затова не е изненада, че са като него - греят, блестят, лъчезарни и усмихнати са. Много чаровни и харизматични са, когато влязат в стаята, сякаш там влиза слънцето. Подобряват настроението на околните и заразяват с положителната си енергия. Обвиняват ги, че са малко горделиви, драматични, обичат лукса, но всъщност те просто искат да са щастливи и работят за това.
 
Имат големи сърца и го показват, не се страхуват да говорят за чувствата си. Имат много кураж и сила в себе си, затова успяват да не падат духом и да вярват в доброто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
До 7 и 8 преди 4 години
И двамата сте прави.Познавам "Лъв"-ове, които имат известни различия в манталитета. Някои наистина са позитивни, с щедри сърца, умеят да стоят над нещата.Други пък са точно такива, каквито ги описва 8.Вярно е и казаното от 7, че в нашата държава за хора с манталитета на "Лъв" е трудно.Но познавам и "Везни",които са коренно противоположни по характер. Едни са като описаните в статията, други са дребнави, подли, егоистични интересчии.Явно, не само датата и часът на раждането са от значение.
8
5
 
5
 
! Отговори
до лъва преди 4 години
Ами аз абсолютно всички познати и "приятели", които имах бяха лъв, и бяха точно използвачи, интересчии и лепки и още са де. Единсвената им цел е да се измъкнат от тук и драпат с нокти и зъби. Ще ти се подмазват, докато имат изгода, а след това те изхърлят на ***, заявявайки, че вече нямат нужда от теб, въпреки, че само добро са видяли от теб!
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко написано за Лъв е вярно! Аз съм Лъв - не съм използвач и не съм "интересчия", даже много често ощетявам себе си заради някой друг...... Лъвовете сме доста щедри. Не винаги ми е било до смях обаче. Проблемът е, че България не е добро място за човек от зодия Лъв! Видят ли те щастлив и усмихнат,.позитивен, артистичен, хората гледат да те смачкат и принизят до останалата сива маса. Тук не ти позволяват да летиш. Завистта, лицемерието и злобата са навсякъде. Заради зодията си някак винаги намирам сили и кураж да се изправя , иначе положението е трагично
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двамата най-големи интреганти и клюкари, които познавам, са Везни, така, че класацията ви издиша.За Лъвовете е вярно, че са използвачи и интересчии.Стрелците са въздухари, които обичат да злословят и спорят неподготвени. Ако ги настъпеш, ще ореват целия свят.*** класации имате да ви кажа...
5
6
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Останалите са Зодия -"***"...
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъвовете са едни егоисти и използвачи, като нямат вече полза от вас ви забравят и се присламчват към следващия, който да използват...интереса клати феса при тях, така че по-добре да внимавате с такива "приятели" наоколо...
3
2
 
1
 
! Отговори
Фото Мексико преди 4 години
топ 2 нямаше ли?
2
9
 
5
 
! Отговори
Bottom 3 преди 4 години
Останалите девет зодии (освен трите посочени в статията) са пълни нещастници и ***.
1
2
 
4
 
! Отговори
Кристиян Манолов преди 4 години
Забравили сте най-щастливата зодия - Калитко.