Кои зодии са верни до гроб?

Те не правят комромиси в отношенията
11 ное 2019 12:09, Александър Попов
16
Кои зодии са верни до гроб?
Снимка: iStock

Хората, родени под тези знаци, не са склонни да правят компромиси в отношенията. Трябва да знаете това, ако решите да свържете съдбата си с тях.

Когато сме влюбени, сме готови да променим навиците си, да правим компромиси заради половинката ни. Например Овенът и Раците обичат да поемат инициативата, а Близнаците и Девата са способни да бъдат гъвкави, да изслушват партньора си и да оправдаят очакванията им.

Телец

Те знаят точно какво искат от партньора си и изобщо от връзката. Телецът обича стабилността и спазване на статуквото. Има изключение от това правило. Ако Телецът се влюби в доста млада възраст, той е способен на значителни промени в характера и навиците. Ако обаче вече е развил собствения си възглед за света и живота, той ще бъде непоклатим.

Но не се тревожете от упоритата природа на Телеца, има си и своите предимства. Венера закриля Телеца и затова този знак е романтичен по природа. Той вярва, че партньорите в една връзка се развиват заедно като двойка.

Ако се влюбят във вас, те ще ви бъдат верни до гроб. За влюбения Телец обектът на неговата страст е най-прекрасният човек в света.

Вижте Топ 3 на зодиите, които са верни тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак Скорпионите величаете- най- жестоката и човеконенавистна зодия. Каква вярност и преданост при Скорпиона, бе?! Изобщо познавате ли Скорпиони?Шефът на сайта ли е Скорпион, че го изкарвате икона, светец във всяка статия за зодии?Нито Телецът е моногамен, нито Лъвът.Нищо вярно няма.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъвовете са верни само на собствения си член. Ако искате да ви е верен, ще трябва да е асексуален. Говоря по памет.
12
7
 
7
 
! Отговори
ИНЧ ХАЙ преди 4 години
НЯМА ТАКИВА - ВЕРНИ ГО ГРОБ! ТВА СА ПЪЛНИ БЕЗУМИЦИ В 21 ВЕК !
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като един противник на зодиите и противник на рубриката, ще отбележа, че днес авторът си е сменил името, пропуснал е да ни запознае как ДЕВА-та е най-великата зодия и във верността.Пиша, за да се противопоставям на неграмотността, на глупостта, която храни разни хора и срещу мистиката, която замъглява мозъка на полуграмотното население, което и не работи.Лаф да става, да се запълни място.Наистина е жалко.Верността не зависи нито от някой си попов, нито от зодията.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такива хора, освен ако неща не са си увредили централния мозък. Всеки нормален човек е нормално да си вдигне шапката, когато насреща не получава добро отношение. А не да "верен до гроб". Ако пък се чувства добре в нечия компания, то независимо от зодията, няма причини да я напуска. Както всяка писанка в тоя сайт на тема "зодии", тъй и тая е квазитъпа.
9
2
 
5
 
! Отговори
Телец преди 4 години
Това за зодия Телец са пълни глупости!
8
4
 
2
 
! Отговори
От №4 (Още) преди 4 години
"Телец" е чичо Еди-кой-си, нямаше място да напиша това в коментар 4 :)
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само до гроб, и трите въобще не са верни. Което не значи, че се развеждат лесно.
6
0
 
10
 
! Отговори
До слагащия минуси преди 4 години
Кръшкачи има във всяка зодия. Изглежда, това не зависи от разположението на звездите по времето на раждането на всеки един отделен индивид.
5
0
 
14
 
! Отговори
И за Скорпионите преди 4 години
Моя съученичка е от тази зодия. Нейният съпруг известно време работи в чужбина и съученичката ми отишла на море с малкото им дете и с някаква своя разведена приятелка. После разказваше за по едно морско приключение, което всяка една от тях имала за десетина дни. И се оправдаваше с думите "Ами той и моят едва ли стои на сухо. Аз иначе си го обичам и държа на него."Та така.
4
3
 
7
 
! Отговори
Още преди 4 години
Бях дете, когато от полугласно разменяни реплики между родителите ми частично научих за случка в дома на чичо Еди-кой-си (приятел на баща ми). Съпругата му ненадейно се върнала няколко часа по-рано от работа и го заварила с жената на друг техен приятел. Подбрала ги и двамата. Помня също, че прелюбодейката била заварена по комбинезон, тогава жените все още са носили такава долна дреха и когато домакинята й взела роклята и започнала да я удря с нея, прелюбодейката крещяла "Оле, оле, кво стана!" :)
3
2
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха хаааа преди 4 години
Веднага три лични драми изплуваха в паметта ми.Колежка "Лъв" заряза съпруг, от когото имаше дете в началните класове, за да живее с един бараба представител на творческа професия. Зорът беше, че барабата се готвеше да живее на Запад с осигурен трудов договор там. Ама я заряза след повече от една година връзка и замина с по-млада неомъжвана. И "Лъв"-ицата си остана тук с детето, защото междувременно съпругът й си беше намерил друга, разведе се и се ожени за другата.Относно "Телците" -
2
4
 
2
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Три от зодиите били верни до гроб, това са 1/4 от населението! :D
1
2
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Как моге да слагате хората от дадена зодия в един кюп?