Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си

Така разсъблечена я видели децата на съпруга й
24 ное 2019 07:47,
123
Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си
Снимка: Pixabay

Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в затвора и включена в регистър на сексуални престъпници, защото се разхождала гола до кръста у дома си, където се намирали и децата на съпруга й, предаде Франс прес.

27-годишната Тили Бюканан работела заедно със съпруга си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, за да не изцапат дрехите им, според писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния адвокат Дейвид Лейн, пише БТА.

Тогава в гаража влезли децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се смята за феминистка и че ако баща им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. "Солт Лейк Трибюн" полицията разбрала за случилото се, когато социалните служби се заинтересували от децата по въпрос, несвързан с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като "притеснително". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинения за "неприлично поведение пред деца", провинение, което се наказва с до една година затвор и включване в щатския списък на извършители на сексуални престъпления за срок от 10 години.

Адвокатът й иска делото да бъде преустановено и заявява, че щатският закон е противоконституционен. "Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се смята за нещо порнографско и неприлично, докато голият торс на съпруга й се смята за символ на сила и гордост", подчертава Лейн в писмото си. Следователно "тя е преследвана заради пола си", заключва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
17
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До Кин Дза ДзаДа,точно за теб съм определил да отидеш в психиатрията на 4-тата тентура,тъкмо ще имаш нови приятели като Наполеон,Сталин,ПЖ,Алф.....и разбира се ако не слушкаш много,докторите чатлани ще те бухнат в метален ецих с спринцовки доживот и ще правиш клякания предпортрета на Вожда Банкянски викайки Ку!Ку!Ку!
71
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, за мъжа не се ли отнася същото? Или обвиняват само тези които нямат косми по гърдите?
70
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце, в случая съм мъж, не Лили. Не съм феминист, а коментирам последните писани глупости. И да разсъждавам. Пробвай и ти. Или поне прочети добре какво съм писал.
69
10
 
5
 
! Отговори
един българин преди 4 години
Е щом е в гаража значи е навън и някой съсед я е видял. Иначе,ако си беше у дома как щяха да знаят дали е била гола или облечена? И как само до кръстта бре? Можеше и долните й *** да се изцапат в гаража. Трябвало е изцяло гола да се покаже да се гордее още повече.Да я глобят едно хубаво да не я гледа съседът друг път в двора гола! Дала е ло_ш пример на децата си.
68
2
 
20
 
! Отговори
Гол под кръста преди 4 години
Аз лятото ходя чисто гол из къщи ама заключвам. Най ми е кеф да си седна гол на дивана, да си отворим бирата и да гледаме световното под климатика ! Жената пък обича гола да чисти и най лошото е че го прави пред мен
67
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И точно в западните общества все още(преди повече) е нормално жена да спре да ходи на работа, докато детето порасне.И дори да е само домакиня.Защото мъжете им изкарват достатъчно пари.Как би се получил този модел тук като 90% от мъжете не изкарват повече от1500 лв. Тук е друго.Жената работи наравно са мъжа плюс това че готви домакинства и гледа деца. А и не е рядко големи мъжкари просто да не искат да работят и жените им да ги издържат.Но иначе той е Мъжът и копче не може да може да му се каже
66
7
 
11
 
! Отговори
Нацепена батка преди 4 години
Лелче феминистка, продължаваш да разсъждаваш. Подозирам обаче че си някоя от многото идентичности на личностното мултиплициране в Ивоинджевата кратуна.
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бацета мачисти първо, че т.нар от вас феминизъм жените да учат и работят в Източна Европа идва с комунизма. Тогава е издигнат като идеал образа на такачкаъа многомашинничка. Появяват се кранистки ватманки, жените масово завършват 12 клас и университет. И сега на запад има много по-малко жени завършили технически университет. А тук е нормално.И
64
14
 
3
 
! Отговори
Русоеб преди 4 години
До Русофилдай русия дирник да бъде спраскан.
63
1
 
24
 
! Отговори
доц. Лайнев преди 4 години
като иска да работиПоЦици, да работиПоЦИЦИ, каква е тая дискриминация, оставете жената да си ги клати
62
3
 
20
 
! Отговори
Антиговедоид преди 4 години
Сащ - страната на силните и смелите. ХАХАХАХАХА, много по-актуално е да се каже на дебилните и изтрещелите.
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работили голи до кръста в гаража!...Хайде де! Работили...?Имали са време да са време да си вдигнат късите панталонки когато са ги изненадали малките..!Поне да са затворили вратата..
60
5
 
21
 
! Отговори
До59 от Крис преди 4 години
Развитата им икономика е два, три процента от населението! Останалото е дървени къщи на колела, бач и марихуана с бира за лека нощ в най добрият случай! Тотална неграмотност и твърде дебели "хора".
59
3
 
9
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
Дрохарьо гущер какви тентури те гонят, аланкоолу? Защо още не си на еърпорта, терминал 2 със сюткейса ин йор хенд и... франко атлантическия рай Фашингтон. Що мърсиш още територията със сменящите си кожи?
58
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия двамата каква точно работа са извършвали голи в гаража?Да не са се плющяли?Ами то някак не е удобно облечени да го вършат това бе, какво искат от хората?
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американската демокрация!
56
9
 
4
 
! Отговори
Мегачеп преди 4 години
Ама Лили, те феминизЪма и еманципацията умреха преди 20 години. Ти си изостанала като некой антички винтидж динозавър. Фамилията ти случайно да не е Иванова и Асен Гаргов да ти е бил мъж?
55
0
 
17
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: КрисВиж, за това си прав. Бил съм в САЩ, има много хубави неща, развита икономика на която можем само да завиждаме. От друга страна като видиш някои абсурди направо се чудиш хора ли живеят в САЩ или са някакви извънземни, от друга планета (на маймуните може би).Там са в другата крайност. Ако откраднеш една дъвка от супермаркет може да те хвърлят в затвора, ако не те убият преди това полицаите.От друга страна родители учат децата си от детската градина да стрелят с калашници и други.
54
19
 
1
 
! Отговори
истината за Русия преди 4 години
А в Русия ходят пък съвсем голи след последните санкции, нямат пари за дрехи, в Америка поне до кръста са се облекли
53
5
 
14
 
! Отговори
42 преди 4 години
Лили, Лили... Феминизмът се е наложил като течение, защото на американските едри капиталисти са им трябвали работници. Подлъгали са козичките, че да си стоиш в къщи и да си гледаш децата... и кефа не е хубаво и сега 80 процента от жените бачкат и им изкарват пари. На гола кука кълвете. То бива наивност, бива...