Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си

Така разсъблечена я видели децата на съпруга й
24 ное 2019 07:47,
123
Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си
Снимка: Pixabay

Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в затвора и включена в регистър на сексуални престъпници, защото се разхождала гола до кръста у дома си, където се намирали и децата на съпруга й, предаде Франс прес.

27-годишната Тили Бюканан работела заедно със съпруга си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, за да не изцапат дрехите им, според писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния адвокат Дейвид Лейн, пише БТА.

Тогава в гаража влезли децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се смята за феминистка и че ако баща им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. "Солт Лейк Трибюн" полицията разбрала за случилото се, когато социалните служби се заинтересували от децата по въпрос, несвързан с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като "притеснително". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинения за "неприлично поведение пред деца", провинение, което се наказва с до една година затвор и включване в щатския списък на извършители на сексуални престъпления за срок от 10 години.

Адвокатът й иска делото да бъде преустановено и заявява, че щатският закон е противоконституционен. "Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се смята за нещо порнографско и неприлично, докато голият торс на съпруга й се смята за символ на сила и гордост", подчертава Лейн в писмото си. Следователно "тя е преследвана заради пола си", заключва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
8
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Я па търсим да окрадем още няколко апартаментаб
31
8
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Не стана ясно... - гола от кръста надолу или нагоре...
30
3
 
16
 
! Отговори
Чудо голямо преди 4 години
Чудо голямо!!! Като че ли децата не са виждали женски гърди?!! Толкова филми, телевизия и Интернет има! Бившата жена, понеже и е откраднала мъжа, сега и го връща. Да не говорим че и в къщи си е била там може и без *** да се разхожда. А какво да кажем за нодиските плажове. Всички сме виждали жени без горнище на плажа. Глупости!
29
0
 
15
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
На Гущерчето му вдигнахме кръвното рано сабале. Я как се възпали и взе да съска и плюе в безсилен гняв чак. Найс, а!Що така бе, дрогарю Инджев?
28
5
 
14
 
! Отговори
Бизнес Мен преди 4 години
Търся да наема жени-феминистки за работа в добре отоплен офис.
27
17
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До Кин Дза ДзаРуска ***,ти си гледай там извращенията на Кин Дза Дза,нали това е в руската ви култура,мечтаете страната ви да заприлича на Плюк(Плювка)долнопробна планета с унищожена екология и морета и първобитно общинен строй комуникиращ с нечленоразделни звуци.Слушай си там,, Пж,,със неговите извращения,сложи си лампата на главата и ако можех ще те тура доживотно в ецих с пирони и не само мамби ще има но и кавказки лабут. Ку!
26
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сериозно ли са тьпи законите?Твоята жена разхожда ли се по ци ци пред синовете ти?
25
3
 
20
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Явно и в САЩ има *** закони.
24
2
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВЪВ ЕДИН ФИЛМ ОТ ФАЩ ЕДИН СЕ РАЗХОЖДАШЕ ЧИСТО ГОЛ ПРЕД ТЪЩА СИ И И КАЗА, ЧЕ ТОВА Е НЕГОВО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО В ДОМА МУ!!ВЪВ ФИЛМА: ВЕРСИЯ ПЕЛИКАН, В НАЧАЛОТО МУ ОБСЪЖДАХА ПРАВАТА НА ХОРАТА В ДОМА ИМ И , ЧЕ ТЕ СА ГАРАНТИРАНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА!ТЪЙ, ЧЕ ТОВА ДЕЛО НЯМА ДА Е НИКАК ЛЕСНО ВЪПРЕКИ, ЧЕ УЖ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е СРЕЩУ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДЕЦА !АКО Я ОСЪДЯТ ТЯ ЩЕ ОБЖАЛВА И АБСОЛЮТНО ОТИВА В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД!
23
1
 
13
 
! Отговори
Стоян 79 преди 4 години
Това е всъщност доведената им майка !!! и са работели не в гаража а в двора !!!
22
2
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОЗИ ДА СЕ РАДВА, ЧЕ НЕ Е СЛУЧАЙ ПРИ КОЙТО ЖЕНАТА СИ Е ИЗВАДИЛА ГЪРДИТЕ ЗА ДА СИ НАКЪРМИ БЕБЕТО!!!ПОДКРЕПАТА КОЯТО ПОЛУЧИ ЕДНА ЖЕНА ИЗВАДИЛА СИ ГЪРДИТЕ ДА СИ НАКЪРМИ БЕБЕТО В ЕДИН МОЛ БЕШЕ ОГРОМНА!
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мътилник-изпъченякИма устройство с което жените могат да пикаят прави. Има го в интернет.
20
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В света има двойни стандарти Ако мъже е съблечен гол до кръста няма проблем, но ако жена се разкарва така има проблем.
19
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феминистките са най тъпите същества на този свят.
18
1
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРИНЦИПНО ТРЯБВА ДА ПИШЕ : ГОЛА НАД КРЪСТА!!!АКО Е ГОЛА НАД КРЪСТА ЗАСТАВАМ НА НЕЙНА СТРАНА!
17
6
 
13
 
! Отговори
Работа? преди 4 години
На това, което са правили в гаража, вече работа ли му казват?
16
9
 
25
 
! Отговори
Владимир Путин преди 4 години
Изводът е че в САЩ хората само работят, работят и пак работят до скъсване и въпреки това си остават голтаци.Социалната политика на нашите евроатлантически партньори е меко казано трагична.
15
1
 
26
 
! Отговори
Бай Тошо преди 4 години
Другари, когато започнахме социалната революция през 44 година нямахме оръжие, бяхме неподготвени. Когато през 70 дойде сексуалната революция пак бяхме неподготвени защото оръжието ни вече беше старо и негодно.
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То в много африкански племена жените си ходят голи до кръста, па кво им е? Щатците, дето им викате "американци", решили да се представят за по-цивилизовани с тоя закон, ама иначе всеки ден се стрелят по училищата и моловете.
13
4
 
12
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
"Очаквам, следващото заявление на феминистките да бъде,че щом мъжете могат да пиkаят прави,няма причина и те да не го правят!"В Ebay се продава специален накрайник, нещо средно между тръбичка и фунийка който им позволява да го правят.