Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си

Така разсъблечена я видели децата на съпруга й
24 ное 2019 07:47,
123
Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си
Снимка: Pixabay

Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в затвора и включена в регистър на сексуални престъпници, защото се разхождала гола до кръста у дома си, където се намирали и децата на съпруга й, предаде Франс прес.

27-годишната Тили Бюканан работела заедно със съпруга си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, за да не изцапат дрехите им, според писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния адвокат Дейвид Лейн, пише БТА.

Тогава в гаража влезли децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се смята за феминистка и че ако баща им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. "Солт Лейк Трибюн" полицията разбрала за случилото се, когато социалните служби се заинтересували от децата по въпрос, несвързан с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като "притеснително". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинения за "неприлично поведение пред деца", провинение, което се наказва с до една година затвор и включване в щатския списък на извършители на сексуални престъпления за срок от 10 години.

Адвокатът й иска делото да бъде преустановено и заявява, че щатският закон е противоконституционен. "Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се смята за нещо порнографско и неприлично, докато голият торс на съпруга й се смята за символ на сила и гордост", подчертава Лейн в писмото си. Следователно "тя е преследвана заради пола си", заключва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американците пуритани по някаква причина много ги е страх от cici. До колкото знам, в Инстаграма може целият *** да е гол и снимката си стои, но ако има по-разголено отпред, веднага се трие.
11
6
 
11
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
А богатите и красиви само сънищата си гущери пък си сменят кожата и късат опашките. Това в САЖД се счита за висш ексхибиционизъм и за най-перфидно сексуално извращение. За подобно действие говедоидите ще натикат в пандеелата нашенския рептилоклакьор поне за 70 лазарника. А може даже и доживотен ецих с пирони и негърски маамби.
10
3
 
14
 
! Отговори
до преди 4 години
До кръста? Или над кръста?
9
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видели и бозките, голяма работа.Те сигурно отварят порно сайтове, но това не им пречи.А отрасналото, на 13 години, можеби вече се плющи кат бръснарски каиш.
8
3
 
39
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
Ех,как минаха годините.Кога бяха края на 80-те години когато съпругата ми,съседката,тогава приблизително на годините на тази госпожа,се печеха "топлес" на плажа пред "Метропол" на Златните пясъци.Ако трябва да съм точен в началото се доста притесняваха,но примера на унгарките и германките беше много заразителен.Аз се правех,че чета Raymond Chandler,но не изпусках от поглед две унгарки,с които бяхме съседи по чадър,а те играеха волейбол леко нагазили във водата.Ех,години,как отлетяхте
7
59
 
12
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Голяма част от руснаците ходят голи вкъщи и си маат яйцата си пред децата,правят го за да икономисват дрехите си от износване.Те мечтаят да носят западноевропейски дрехи Така също им се подражават на тях нашенските русофреници.....
6
4
 
44
 
! Отговори
малкия гошко преди 4 години
В повечето автосервизи има календари на голи жени които са доста напращели!
5
6
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виж ако майката и бащата бяха мъжки, всичко щеше да е наред. Може и яйцата да си хлопат пред децата и всичко е нормално и приемливо.
4
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ
3
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Барем да им беше показала и пичока, сега само за едни гърди...
2
15
 
48
 
! Отговори
Мътилник-изпъченяк преди 4 години
Очаквам, следващото заявление на феминистките да бъде,че щом мъжете могат да пиkаят прави,няма причина и те да не го правят!
1
15
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има хубави боцки, това е фиешън, инак си е насилие над непълнолетни.