Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си

Така разсъблечена я видели децата на съпруга й
24 ное 2019 07:47,
123
Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си
Снимка: Pixabay

Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в затвора и включена в регистър на сексуални престъпници, защото се разхождала гола до кръста у дома си, където се намирали и децата на съпруга й, предаде Франс прес.

27-годишната Тили Бюканан работела заедно със съпруга си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, за да не изцапат дрехите им, според писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния адвокат Дейвид Лейн, пише БТА.

Тогава в гаража влезли децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се смята за феминистка и че ако баща им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. "Солт Лейк Трибюн" полицията разбрала за случилото се, когато социалните служби се заинтересували от децата по въпрос, несвързан с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като "притеснително". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинения за "неприлично поведение пред деца", провинение, което се наказва с до една година затвор и включване в щатския списък на извършители на сексуални престъпления за срок от 10 години.

Адвокатът й иска делото да бъде преустановено и заявява, че щатският закон е противоконституционен. "Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се смята за нещо порнографско и неприлично, докато голият торс на съпруга й се смята за символ на сила и гордост", подчертава Лейн в писмото си. Следователно "тя е преследвана заради пола си", заключва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
Гущер, време е да се отлюспваш оттука. Не си нито богат нито красив, да не говорим умен, хеле пък желан.
111
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 4 години
Много сте невежи бре... Забележете "американка от консервативния щат Юта" в този щат живеят Мормони крайно набожни хора християни и за тях това е богохулство. Все едно в Иран, СА, Дубай..., някоя да се поразходи в този вид! Ето, всеки ден научавате по нещо и накрая ще ви светне лампата
110
1
 
2
 
! Отговори
БайХ преди 4 години
Тази навярно злоупотребява с Макдоналдс съдейки по демогравската характеристика която ни дава статията. Т.е. Голият и торс надали може символизира нещо друго освен грозната американска дебелащина. Тези деца най вероятно ще се стряскат на сън още доста време.
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще видим какво ще стане с тая ексибиционистка.Кобрата го отнесе от феминистките заради една целувка.Двойни стандарти...
108
0
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Нищо не редно няма в тва. Аз по мандрагало си ходя по двора и не ми пука. Един път до кварталният гараж даже.
107
0
 
0
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
Това на снимката прилича в гръб на приятеля ми.
106
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Дори и след случката с Пулев не разбрахте ли едно нещо-американското правосъдие е машина за пари,гарнирана с високи дози лицемерие!Който не си плати-получава тежки присъди за назидание...
105
1
 
1
 
! Отговори
Бих и го начукал преди 4 години
целият с макарите
104
1
 
10
 
! Отговори
между редовете преди 4 години
Абе хора тия са искали да вършат се_кс на нестандартно място и далеч от погледите на децата и не им се е чакало да заспят децата. Само дето били много шумни и децата чули и влезли в гаража. Каква друга работа мислите,че вършат мъж и жена в гараж? Кой мъж ще чисти заедно с жена си?
103
2
 
3
 
! Отговори
само отбелязвам преди 4 години
,,децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13"***Излиза,че не е биологичната майка на децата,а децата са доведени. Ако двете по-големи деца са момчета(не пише за пола) не е редно да виждат мащехата си гола. Ако са момичета също не е хубаво да виждат баща си по боксерки. Какво общо има феминизма в случая? Иска децата (ако са момичета) да направят същото ли? Да се съблекат голи в училище например и да кажат на класната,че не ги е срам,защото са феминистки. Така ги учили у дома!
102
1
 
9
 
! Отговори
тои преди 4 години
жена като покаже ци.и е секси . а мъж като покаже . е перверзник
101
0
 
3
 
! Отговори
таи преди 4 години
нормално . има ци.и . вее ги
100
0
 
2
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Да беше се увила с найлон цялата. От бактериите кой ще я пази?
99
1
 
3
 
! Отговори
Ми не е ясно преди 4 години
Голи били до кръста. Ама от кръста нагоре или от кръста надолу?
98
9
 
4
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Да се покажеш гол пред другите, не е повод за гордост,а срам. Още повече да те видят децата ти. Тая жена можеше да чисти по потник и шорти. Знае,че не живее сама, има 3 деца. Това за феминизма като обяснение звучи глу паво. Под феминизъм разбирам жената да е равна на мъжа като заплащане, социално отношение, това ОК, но за голотата й случая, не я оправдавам.
97
0
 
4
 
! Отговори
честно преди 4 години
А ако има басейн в двора тая жена гола ли го търка цял ден като чисти? Защото е феминистка ли? По една немска телевизия(дават полицаи в действие как работят на живо)арестуваха една жена,която се миеше по долни *** в градината на гаджето си. Беше нещо като морална полиция, съседите я видели и били възмутени. Питаха нещо приятелят й, (той говореше с руски акцент) защо при положение,че има 3 луксозни бани,момичето се мие навън,а той само се изхили. Явно й беше сводник. Щяха и него да глобяват.
96
0
 
2
 
! Отговори
само питам преди 4 години
А щом гаража на госпожата й е мръсен, НЕ е или нехигиенично да влиза в него гола? Защо не го е чистила,когато трябва?
95
1
 
7
 
! Отговори
от един българин до преди 4 години
Що да съм т*ъп аз бе! Що мислиш,че децата за издали майка им,че била гола с бащата в гаража. Никое дете не е толкова глупав(о. В САЩ социалните дебната за всяка грешка на родителите да вземат едно дете. Видял ги е съседа. Уж са децата,защото иначе ще го осъдят,че е воайор. Това за феминизма го е измислила после ,за да може асоциацията на феминистките да й пляска с ръце. Нещо като асоциацията на лесбийките са. Чети между редовете. Иначе госпожата поне един сутиен че(рен можеше да си сложи!
94
1
 
4
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Затова са измислили потниците , по филмите винаги лошите се разхождат по бял потник.
93
1
 
3
 
! Отговори
Ff преди 4 години
А мерките какви са били? 160х160х160 ;-)