Какво ни очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 25 ноември - 1 декември
26 ное 2019 23:00, Eкип на Teenproblem
1
Какво ни очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Бъдете готови за изненади. Ще станете обект на свалка от няколко посоки. Намерете начин да прецените до колко кандидат/ките за вниманието ви имат сериозни намерения и не се хвърляйте през глава към първата любовна връзка, която ви се предлага. Приемете онази, при която любовните обяснения не са само празни думи.
 
Телец
 
Не се ангажирайте прекалено много с претенциите на половинката си. През тази седмица той/тя може да капризничи, да ви поставя изисквания, които са не само неизпълними, но са ви и неприятни. Разредете срещите, овладейте емоциите и се направете, че не забелязвате какво се случва. Занимавайте се с нещата, които ви харесват, при това без да ги обсъждате с него/нея. Със сигурност ще усети, че се дистанцирате и ще промени поведението си.
 
Близнаци
 
През тази седмица ще сте като огледало. Както се отнасят към вас, така и вие ще се отнасяте към околните. Само внимавайте да не се превърнете в криво огледало и да изпратите лошото отношение в погрешна посока. За доброто никой няма да ви се разсърди, но ако наградите нечия усмивка с кисела забележка определено ще си имате неприятности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари