4 зодии, които тънат в богатство и лукс

Ето кои са те
27 ное 2019 18:10, Ивета Иванова
5
4 зодии, които тънат в богатство и лукс
Снимка: Pixabay

Няколко зодии са орисани да станат богати. Те се справят добре с финансите, умеят да планират начинанията си успешно, имат бизнес нюх и знаят как да печелят. Работливи и амбициозни са, а и имат късмет с парите.

Вижте кои са те.

Риби
 
Рибите просто имат много силен късмет. Дори без да се стараят особено, успяват да получат добри пари и често печелят от различни игри и томболи. Получават пари от източници, за които изобщо не са подозирали - винаги за тях е изненада, когато разберат, че могат да вземат някаква голяма сума. Дори най-дребните им начинания са успешни. Наследяват пари и имоти, за които не са имали представа, хората им връщат заеми.

Рак
 
Тези зодиакални знаци си живеят като царе. Родени са със сребърна лъжичка в устата - роднините им са заможни, имат имоти и Раците са свикнали да получават всичко материално, което желаят от малки. Затова са и по-разглезени. Богатството им се разраства с възрастта. Намират си доходоносни професии, съдбата им е да са богати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости!
3
2
 
3
 
! Отговори
Познавам и един преди 4 години
"Телец", който наистина доста се е замогнал, но не чрез бизнес, а посредством катерене в служебната йерархия, докато е стигнал до позиция, която му носи не само служебни бонуси, но и доста услуги и щедри подаръци, с които някои хора си купуват съдействието му. Говори се, че е извършил подлости, докато достигне тази позиция, а също и че е проявил черна неблагодарност по отношение на няколко човека, които са му съдействали в началото на успешната му кариера.За "Деви"-те нямам наблюдения.
2
2
 
3
 
! Отговори
Познавам преди 4 години
мъж "Риби", инженер. Всички говорят, че като младо момче е бил красавец. Отгледан и много глезен от майка, която днес е на 87 г. Той ще навърши 64 след няколко месеца. Горката му майчица отдавна му търси работлива и добросъвестна невеста. Продължава да се надява да има внуци. Той от години пуска обяви, чрез които търси богата. Наистина мечтае за лукс, а не се вижда на какво е заприличал.Познавам две жени "Рак". От средната класа, но цял живот са успявали да живеят на нечий гръб без лишения.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бая клошари има от същите зодии.