Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хорскоп за 2 - 8 декември
2 дек 2019 22:44, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Поведението на приятел/ката ви може да предизвика съмнения. Нямате реални основания за недоверие и може би точно за това ще се чувствате още по-несигурни. В средата на седмицата напрежението ще достигне кулминационната си точка и ако тогава решите да обсъждате въпроса, със сигурност ще се случи промяна. Въпросната промяна може и да не ви хареса. В края на седмицата ще сте по-спокойни и е подходящо да отложите важните разговори за тогава.
 
Телец
 
Нов човек ще гравитира в орбитата ви. И ще ви заинтригува. Ще си поставите за цел да го/я впечатлите и със сигурност ще успеете. Ако не сте във връзка най-вероятно в края на седмицата ще получите покана за първа среща. Ако сте, обаче, е много вероятно да попаднете в доста неблагоприятна ситуация, тайната ви свалка да излезе на яве. Бъдете готови или за тежък разговор, или дори за прекратяване на текущите отношения.

Близнаци
 
Стремежът към нови емоции може да ви подтикне към необмислени постъпки. Изведнъж ще ви се прииска да разширите контактите си и даже да потърсите романтични преживявания извън съществуващата си връзка. Не рискувайте излишно, ако наистина обичате сегашната си половинка. Той/тя почти веднага ще се обади, за да ви каже, че знае какво се случва. И ще се почувствате "като в небрано лозе", осъзнавайки че сами сте си виновни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари