6 въпроса, които да си зададете, ако търсите щастието

Правилният въпрос в подходящия момент може да промени всичко
1
6 въпроса, които да си зададете, ако търсите щастието
Снимка: istock

Всекидневно търсим отговори, но сякаш малко се замисляме върху въпросите. Правилният въпрос в подходящия момент може да промени хода на събитията, на това как ще действаме. Днес споделяме с вас 6 въпроса, които могат да променят живота ви.

С кого прекарвате времето си?

Хората, които ни заобикалят, влияят на нашата нагласа, действия и настроения. Често без да го осъзнаваме. Помислете за вашите колеги, с които сте си по-близки, роднините, приятелите. Когато са в обкръжението ви усещате ли подкрепа, вдъхновение, приятни емоции или точно обратното? Животът ви прилича на средата му, ето защо избирайте разумно на кого отдавате времето и енергията си.

Мога ли да го контролирам, зависи ли от мен?

Губим енергия, време и нерви, в това да се опитваме да променим събития, които не зависят от нас, да ги предвидим и да се тревожим за неща, които може и да не се случат, а вместо това пропускаме възможностите в настоящия момент. Това, което зависи от нас са нашите действия, мисли, чувства. Останалото няма как да контролираме.

Как изглежда вашият хубав ден?

Ако нямате идея как изглежда денят ви, кое в него ви кара да се усмихнете, да се почувствате по-добре, то как ще планирате бъдещето? Как ще знаете кое от положителните неща, които са ви се случили искате да доразвиете, да направите ваши хобита, навици.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
м...да преди 4 години
Въпросите са-1) Здрав ли съм? 2) Има ли къде да живея? 3) Ям ли всеки ден? 4)Имам ли приятели? 5)Имам ли занимание за деня? 6) Изживял ли съм напоследък някакво ужасяващо и разтърстващо събитие? Ако отговорите на първите 589 въпроса утвърдително ,а на последния, отрицателно-значи сте щастлив ,но ще го осъзнаете ,тогава,когато отговорите на тези въпроси се променат.