Църква в Малмьо окачи портрет с гей двойки и транссексуална змия

Картината е вдъхновена от Адам и Ева
5 дек 2019 18:47,
96
Църква в Малмьо окачи портрет с гей двойки и транссексуална змия
Снимка: Svenska kyrkan Malmo

Църква в шведския град Малмьо получи нетрадиционен подарък от фотографа и артист Елизабет Оусън Валин – картина на райските предели, населявани от хомосексуални двойки и змия изкусителка под формата на транссексуален човек, съобщава Svenska kyrkan Malmo.

Още по темата


Според Валин това е типична сцена от Рая, защото хомосексуалните също имат право да живеят там, а не в Ада.

Елизабет разказва, че се е вдъхновила от средновековни картини, изобразяващи сцената от живота на Адам и Ева.

Тези картини толкова й харесали, че довело до идеята да покаже, че в райските земи има и хора с нетрадиционна сексуална ориентация.

Поставянето на картината в църквата "Свети Павел" е станало на 1 декември в 11 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
11
 
! Отговори
Гунар преди 4 години
Ами то тогава да разрешим и педофилията щом природата го иска...извратеняци...!!!
47
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой сте вие да определяте кое е нормално или не .Щом природата е решила че трябва да има хомосексуалисти значи е нормално
46
3
 
12
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Радвайте се братя европейци! Това са европсйските ценности и цивилизационния ни избор. Мисля, че сме на прав път....чака ни Четвърта национална катастрофа!
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До юбералесРече безумец в сърцето си: "Няма Бог". Развратиха се човеците и извършиха гнусни престъпления; няма кой да прави добро. Бог от небесата с внимание погледна към синовете човешки, за да види, има ли кой да разбира, да търси Бога. Всички се отклониха, станаха еднакво покварени; няма кой да прави добро, няма ни един. Псалом 52.
44
0
 
4
 
! Отговори
Давайте, давайте! преди 4 години
Колкото вие пО, толкова ние после пО на вас!
43
3
 
40
 
! Отговори
Еврокомисар Флик преди 4 години
Гаврата с християнството е една от най-високите евроатлантически ценности!
42
0
 
12
 
! Отговори
gnomg100@abv.bg преди 4 години
Не знам за какво пишете за западна Европа и нещо което е станало в западна Европа Това са *** Не го ли разбрахте вече нищо ново не докарва гей двойки и змии ха-ха не сме добре вече братя умираме вече да го знаете
41
4
 
16
 
! Отговори
Додо преди 4 години
И пак, като че ли има очудени от това деяние? Всеки, който следи дори дистанционно случващото се в падналия ни свят знае, че това е поредното стъпало към Царството на бившия солист с арфа от божия хор - Падналия Ангел Луцифер.
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедераси и фесбийки,*** и джендърки,от всики страни съединявайте се!И се изнасяйте в някой остров в Тихия океан.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не пише каква е църквата,но пише,че протестантите са унищожили надписите,което означава,че не е протестантска."Копенхаген, но този град си струва да се посети, за да се усети борбата, но и приемствеността между различните култури, като например църквата Свети Петър, на която още личат изтритите от протестантите стенописи"
38
41
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
Православните талибани пукат от злоба, но Бог няма, не е имало и никога няма да има. Всичко е попски брътвежи.
37
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е сатанистка доктрина с цел развращаване на младите поколения!Ционистите водят хибридна война срещу бялата раса и особено срещу православното християнсто.
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая даже не може да нарисува смокиновия лист,рисунката и не струва нищо,само да развращава хората,ако са съм на мястото на шведите,ще я изгоря с кеф.
35
0
 
10
 
! Отговори
ДАЛИ??? преди 4 години
Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателствоПрочети още на: https://dnes.bg/terms.php
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това няма да остане без последствия! Еврейте-сатанисти които създават тази провокативна пропаганда жестоко ще съжаляват!
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахааааааа,и ди о ти,докато не си унищожат собствената култура в името на толерастите,няма да мирясат!Е,това вече надмина всичко!
32
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
Господ пратил св.Петър да провери как върви живота по земята. Върнал се светията и докладва:- Обикалях много и вечерта седнах на пейка в парка да отморя. По едно време чувам някой пъшка в храсталака. Гледам-Той и Тя.-Е, няма лошо, человеците си знаят работата.-По нататък-продължава св.Петър-в друг храсталак, Той и Той...-Бре-плеснал се Всевишния.-...а малко до тях-Тя и Тя.-Стига!-викнал Господ-скоро чух от ангелите, че имало вариант Аз и Аз.
31
4
 
19
 
! Отговори
:-) преди 4 години
Спокойно, мюслитата и арабелите ще сложат ред в Шведистан, после и в Западна Европа!
30
5
 
12
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ИМА РАЗЛИКА между Райската градина, където са живяли Адам и *** и Рая, където отиват душите на човеците след земната смърт.Райската градина се е намирала на Земята, в района между реките Тигър и Ефрат.Райят е духовно място, което не е на Земята. Това място няма материален характер, т.е. не е съставено от атоми и молекули. Там са душите на нашите предци.
29
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шведите са откачена нация, а Радев искаше от тях да купуваме самолети...