Годишният ви хороскоп за 2020-а, вижте го

Телците да не рискуват
Обновена: 17 дек 2019 08:46 | 17 дек 2019 08:08, Михаела Лазарова
4
Годишният ви хороскоп за 2020-а, вижте го
Снимка: Istock

Изтичат последните дни от 2019-а година. За някои хора изминалата година бе успешна, динамична и много щастлива, но други навярно нямат търпение да се сбогуват с 2019-а и смело да кажат „Здравей“ на новата година.

Тъй като и ние сме нетърпеливи да разберем какви изненади крие 2020-а година, се обърнахме към астролога Петя Георгиева, а тя ни предостави годишния хороскоп за всички зодиакални знаци. Запознайте се с нейната прогноза в следващите редове.

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия, по-скоро ще ги заобикаляте. Постарайте се да обмисляте решенията си задълбочено, а когато ги вземете те да са окончателни и да не се налага да ги променяте „в движение“. Пристъпвайте към реални действия след като сте изчистили всички съмнения.

В професионален план изненади не се очакват. Ще можете да изпълнявате рутинните си задължения с равномерно темпо, да отделяте повече време за детайлите. Стремете се да довършвате започнатото и да се натоварвате според възможностите си.

Обстановката ще е спокойна, а позициите ви – стабилни.

Въздържайте се от големи и дългосрочни инвестиции. Изплащайте задълженията си своевременно. Финансовите ви проблеми (доколкото ги има) ще са резултат от занижения ви контрол върху вашите разходи и тези на близките ви.

Действайте решително, но обмислено и търпеливо. Не чакайте бързи резултати от работата си и не унивайте, ако нещо не се получи от първия път. В края на годината ще има от какво да се гордеете.

Телец

Събитията ще ви принудят да промените някои свои навици. Ще ви е необходима повече информация, по-добра организация и по-устойчива стратегия, за да можете да разгърнете възможностите си. Реагирайте гъвкаво и с въображение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: хороскопизодии2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Кокаскоп преди 4 години
Не разбрах само за кои зодии са бананите и за кои коката.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо снимката със заловения кокаин в Германия се мъдри над статията за хороскопа? Ало редакторите!