Сънища, които имат важно тълкувание

Те са отражение на нашите емоции, страхове
20 дек 2019 01:48, Михаела Лазарова
5
Сънища, които имат важно тълкувание
Снимка: Istock

Сънуването често е комуникация между нашите съзнателни мисли и несъзнателните. Често сънищата ни представят преживяното през деня, те са отражение на нашите емоции, страхове. Тълкуването им е от значение, защото ни показва неща, които иначе не бихме забелязали. Вижте няколко сънища, които имат специално значение. А още тълкувания може да намерите в съновника на Az-jenata.bg

Ако сънувате птици

Птиците са основни фигури във фолклора, те носят определена символика. Що се отнася до сънищата с тях, те представят необходимостта от общуване с другите. Ако в съня си сте видели птици, това може да е знак, че някой се опитва да общува с вас. Също така, ако наскоро е починал близък човек, то птицата в съня може да се тълкува като начин душата на починалия да се опитва да се свърже с вас.

Няма нищо край вас

Ако сте сънували празна стая, от която се опитвате да се измъкнете или празно пространство, в което се намирате, това е сън с положително послание. Празното пространство може да се тълкува като много нови възможности пред вас.

Търсите предмет, който не можете да намерите

Подобен сън може да се превърне в истински кошмар. Ако сънувате, че търсите определено нещо, но не го намирате, това означава, че на подсъзнателно ниво вие търсите някакви алтернативи в реалния живот. Помислете си дали имате нужда от тези обекти, за да живеете пълноценно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако сънуваш черно куче да кара тротинетка, значи на сутринта няма да ти запали колата, защото ще вали дъжд.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пст годината е 2019 не 1219.