Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 декември

Някои представители на зодиака ще се радват на необикновени моменти
23 дек 2019 09:42, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 декември
Снимка: istock

В последната седмица на декември, стабилното изграждане на връзки и взаимното уважение ще бъдат на фокус. Някои представители на зодиака ще се радват на необикновени моменти. Необвързаните ще бъдат затрупани с роднински съвети, но звездите няма да ги оставят и без възможности за нова любов. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Представителите на зодия Овен ще бъдат празнично настроени. Семейният уют ще ви дава топлина. Ако отскоро сте във връзка, комуникацията с близките на вашата половинка ще върви хармонично. Седмицата е празнична, затова се отдайте на забавления и приятни мигове с партньора си.

Телец

Обвързаните Телци ще се радват на хармония и романтика с любимия човек. Ще се насладите на онези моменти, в които се подготвяте за празника. Предстоящите празници ще ви помогнат да се преоткриете един друг. Това ще добави повече сигурност във връзката ви.

Близнаци

Интимният живот на родените под знака на Близнаци ще бъде повече от интересен. Друг бонус, който ще получите от звездите е финансовата сигурност, благодарение на вашата половинка. Той или тя може да получат бонус, увеличение на заплатата. Възможно е и да направите инвестиция, която да доведе до финансов растеж. Необвързаните могат да срещнат интересна личност по време на пътуване. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари