Какво да не правите в сайт за запознанства

Кое отблъсква и кое привлича...
26 дек 2019 13:28, Криси Табачка
9
Какво да не правите в сайт за запознанства
Снимка: pexels.com

Джорджина Джоунс, маркетинг мениджър в мрежата за запознанства „Badoo“, споделя пред „Female First“ как може да направим профила си в социалните платформи по-атрактивен и кои неща могат да отблъснат другите. Ето и някои от нейните съвети.

Не правете муцунки за профилната снимка
Всеки има любима физиономия или поза, която редовно прави на снимките си. Гледайте обаче профилната снимка да е непринудена и сладка. Не правете клишираните и вече отблъскващи муцунки, като „патешка муцунка“. Не бъдете прекалено нацупени. Тези физиономии отблъскват 42% от потребителите.

Не се тагвайте от фитнеса постоянно
Дразнещо е, ако нонстоп се тагвате от местата, на които сте. Особено ако се отбелязвате от фитнеса – това е едно от най-клишираните места за снимане и тагване и реално показва, че сте там, за да си правите фотосесии, а не за да спортувате. Тагвайте се от места, на които наистина обичате да ходите и които отразяват истинските ви страсти и хобита. Селфи от фитнеса отблъсква около 20% от онлайн потребителите.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МаневристИграчите като теб хич не са малко, но недей да губиш времето на наивници, които имат проблем да намерят мъж в средата, в която живеят, учат или работят. Не е човешко да се подиграваш с такива или само да ги използваш.Има предостатъчно въртиопашки, които търсят само развлечение. Насочвай се към такива.
5
6
 
2
 
! Отговори
Маневрист преди 4 години
Откакто ги има тия сайтове, доста разнообразих менюто - кеф ти млада ярка, кеф ти закръглена юрдечка, кеф ти вакло ягне, кеф ти неуморна магарица, офертата е богата, цените приемливи, нула отговорност, само положителни емоции - и пак свобода!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са пък тия сайтове сега?
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Не лъжете, когато описвате себе си и не се представяйте чрез снимки отпреди 20 години.2. Не се подигравайте с хората. Ако сте сигурни, че нямате намерение да дадете на другия онова, което той е заявил, че търси, не давайте поводи за фалшиви надежди.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странни съвети към жените. Като се има в предвид, че съотношениеот в тея сайтове е сигурно 5:1 в полза на мъжката бройка, всяка жена като постне нещо и я налазват. Независимо какви физиономии прави.
1
4
 
38
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Най-добре избягвайте сайтовете за запознанства.