5 хита в грима за 2020 г.

Вижте кои са те
Обновена: 27 дек 2019 21:46 | 27 дек 2019 11:24, Ивета Иванова
0
5 хита в грима за 2020 г.
Снимка: Pixabay

 Новата година наближава, а с нея идват и някои нови, интересни и смели тенденции в козметичния свят. Ето на какво да заложите през 2020 г.

 
1. Цветна спирала
Този тренд се появи още през лятото на 2019 г. и остава хит през цялата нова година. Спиралата за очи в синьо, розово, жълто, оранжево, зелено, лилаво е нестандартно предложение, но пък създава наистина магнетичен поглед и ви прави да изглеждате дръзки и уверени. Тя е подходяща за купони, разходки, официални събития, пазаруване в мола и т.н. Черното е вечна класика за спирала, но е време да заложите на нещо ново!
 
2. Розово червило
Червените устни са неустоими, а през последните години имаше много успешни експерименти и други цветове - черно, синьо, оранжево червило. През 2020 г. заложете не на смелото и страстно червено за устните, а на бонбоненото, нежно и игриво розово. С него ще сте като Барби или принцеса от приказките и ще имате свеж, лъчезарен вид. Най-модерно ще е наситеното розово, отиващо към цикламено. Използвайте повече матови червила. Моделът Кандис Суанепул редовно се появява с такъв тип червило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари