Според зодията: Какво ви очаква в любовта през 2020 г.?

Овните ще знаят, че са обичани и ценени
1 яну 2020 21:46, Ивета Иванова
10
Според зодията: Какво ви очаква в любовта през 2020 г.?
Снимка: Pixabay

Новата година ще донесе много предизвикателства във връзките и любовните трепети за всички зодиакални знаци. Ето какво ви очаква през 2020 г. в любовния живот. 

Овен
В началото на годината ще се чувстват много добре и ще знаят, че са обичани и ценени. Това ще ги направи още по-привлекателни и чаровни. Така обвързаните ще заздравят връзката си, а необвързаните ще могат да впечатлят нови хора и да се радват на вълнуващи моменти с тях. През лятото ще са по-заети, но да опитат да намерят време за вълшебни моменти с половинката. Ако връзката им оцелее през 2020 г., тя ще остане за много дълго време след това. Самотните ще срещат много нови хора и ще са социални.
 
Телец
Необвързаните Телци ще срещнат нов човек, който ще направи живота им много по-вълнуващ и забавен. Те най-накрая отново ще усетят тръпка и ще се радват на новото си ежедневие. Ще станат по-диви и любопитни. Може да харесат човек, който, по принцип, не е техният тип. Обвързаните ще направят следващата крачка във връзката си - съвместно съжителство, годеж, брак и т.н. Някои може да се върнат при бивше гадже.
 
Близнаци
Няма да е най-вълнуващата им и запомняща се година в любовен план. Но все пак може да очакват някои хубави моменти. Обвързаните ще са страстни и сексуалният им живот с партньора ще се подобри. Самотните може да срещнат нов човек, от когото ще са много привлечени, но едва ли от това ще излезе сериозна и дългосрочна връзка. Ще има просто страст и флиртове. Близнаците ще са магнетични.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Е къде са другите зодий?
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тросково
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брестово Докатичево Сушица
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колега ми те са на бали Брестово пълна романтика барбекю свещи къща за гости баба готви ех какво щастие
5
5
 
0
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
На двете дами и братята за много години на останалите от тая компания които нито имен ден уважиха нито ми честитиха новата година благодаря на тях и на началника на материална база Ловеч огромно благодаря живота продължава с вас и без вас се една а колкото до материалната база ние знаем добре как е изградена успех
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Врачка, познаваш ли последователя на Ванга?
3
3
 
2
 
! Отговори
Врачка преди 4 години
Аз мога да ви гледам на фекалии. Познавам какво сте пили предишната вечер. Познавам особено ако сте пили червено вино
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме зодии!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии