Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6 - 12 януари
6 яну 2020 16:15, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Грижете се старателно за външния си вид и подбирайте внимателно местата, където си определяте срещи. Ако половинката ви напоследък не реагира с очаквания ентусиазъм на предложенията ви и усещате, че се държи на дистанция, то помислете какви може да са причините. Дали изглеждате достатъчно привлекателни, дали местата, които посещавате заедно не са потискащи и скучни, дали пък компаниите, с които общувате не са отегчителни. В случай, че съвсем не се сещате какво става, то най-лесно е да попитате и да направите каквото се очаква от вас.
 
Телец
 
С дребни, но приятни изненади ще запомните тази седмица. Ако преди срещите с половинката ви са минавали някак шеметно, неусетно, времето заедно е излитало като дим през комина, то сега ще имате случайни поводи за виждане и нищо няма да ви принуждава да бързате. Темите за разговор ще са неангажиращи и, за да направите срещите още по-приятни, може да експериментирате и да ги съпроводите с музика. Техническите средства, които ползвате ежедневно са достатъчно надеждни.
 
Близнаци
 
Емоционалното ви състояние през тази седмица ще е доста нестабилно и ще се отрази на любовните ви отношения. Ако усещате, че сте прекалено раздразнителни не си насрочвайте срещи. Ще изтърсите някоя глупост и ще се скарате с приятел/ката си. Необвързаните представители на вашия знак едва ли ще се сблъскат челно с голямата си любов, а мимолетните флиртове няма да им допаднат. Ориентирайте се към обичайните ангажименти докато възстановите привичното си добро настроение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари