5 зодии, които намират идеалната половинка

Имат вкус
8 яну 2020 20:31, Ивета Иванова
3
5 зодии, които намират идеалната половинка
Снимка: Pexels
Тези зодии имат добър вкус в любовта. Избират си правилните партньори, много държат на характера и качествата на човека до тях, а не само външния вид. Те имат високи стандарти и изисквания, които трудно биват покривани, затова ако изберат някого, този човек наистина си струва. Вижте кои са те.

Козирог
 
Те са много предпазливи и внимателни. Много дълго подбират партньор, доста време го опознават, преди да предприемат нещо сериозно. В любовта сякаш имат шество чувство и усещат кога могат да се доверят на някого и да му дадат шанс. Перфектно анализират хората и тяхното поведение. Усещат кога някой наистина е мил и кога е фалшив. Козирозите имат изтънчено чувство за хумор и са остроумни, затова си търсят точно такава половинка. Партньорът им е човек, който ги подкрепя, който им помага в стресови ситуации, но и който ги кара да се смее. Изборът им е мъдър.

Риби
 
Романтиката и любовта винаги са на първо място за Рибите. Те са най-романтичните и нежни зодии, просто мечтаят за любов от приказките, това е, което искат от живота. За щастие, не успяват да се заблудят. Те имат отличен инстинкт, тъй като са водни знаци. И усещат кой отговаря на критериите им, кой ще ги засипе с романтични жестове и ще ги обича силно и искрено. Имат безпогрешна интуиция и външната обвивка не може да ги заблуди. Прекрасно опознават човека и осъзнават каква душа има той. Наистина много бързо виждат истинската същност на някого. Хубаво е, че слушат своята итуиция - така избират правилните хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идеална половинка може да намери всеки, без значение от коя "зодия" е. Като за всеки човек тя е специална и различна от тази на останалите.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И винаги хората от тези зодии намират половинката и всички те до един имат вкус. Простотии.