Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 януари
13 яну 2020 19:50, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels
Овен
 
Неотдавнашно запознанство може да ви хвърли в мислене. Ако към момента имате половинка да започнете да размишлявате дали връзката си заслужава и дали вече да не сложите края. Ако пък все още не сте попаднали на подходящия човек да решите, че най-после сте улучили желаната цел. Преценката ви и в двата случая е крайно субективна, защото приемате желанията си за действителност. Прибързаното решение ще е повод за разочарование.

Телец
 
Поведението на половинката ви ще е твърде странно и ще предизвика подозрения. Може да решите, че ви изневерява и че трябва на всяка цена да отстраните от пътя си опасния/ната съперник/ца. Или пък най-малкото да поискате обяснения от половинката си за неговото/нейното поведение. И в двата случая пропускате нещо важно и действията ви може да се окажат абсолютно неуместни. Най-вероятно той/тя просто ви лъже, за да ви накара да ревнувате.

Близнаци
 
Поставили сте целите си на първо място и всичко друго отива на заден план. Не ви интересува кой какво отношение има към вас, най-важното е да спечелите изцяло вниманието си на половинката или на личността, която от известно време сваляте. Не разчитайте на огромен успех. Текущата ви връзка си е наред и с прекалената си настоятелност повече ще навредите, отколкото да помогнете. Що се отнася до „желания“ обект, не разчитайте на нещо повече от приятелство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари