Венера в Риби: Какво означава това за зодиите?

Приключи ретроградната фаза на Уран
16 яну 2020 20:10, Иванка Гъркова
3
Венера в Риби: Какво означава това за зодиите?
Снимка: Pixabay

С настъпването на 2020 г. се случиха няколко важни астрологични събития. На 10 януари приключи ретроградната фаза на Уран, с което мнозина си отдъхнаха, че лошият късмет остава зад гърба им. След това планетата стана директна, попадайки в Телец, а няколко дни по-късно Венера навлезе в знака Риби, където ще остане до 8 февруари. Периодът ще бъде емоционален и ще донесе със себе си романтика.

Наричат я планетата на романтиката и любовта. Попадайки в Риби, планетата ще даде възможност на голяма част от зодиите да изпитат истинската любов и да се почувстват свободни, за да я покажат на близките си. Онези, които са обвързани, ще преоткрият своята половинка и ще изгладят някои противоречия, пречещи на отношенията, а самотните ще имат шанс да срещнат дългоочакваната сродна душа.

Все пак, не бива да забравяте, че когато някой е влюбен, е склонен да взима прибързани решения. Ето защо астролозите съветват при започването на нова връзка да си дадете известно време, за да опознаете обекта на вашите чувства и не се предоверявате.

Освен че от 14 януари до 8 февруари ще бъде време за любов, има и нещо друго – хората ще развият потенциала си и ще бъдат в настроение за повече творчески дейности, което може да им донесе само позитиви.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само на алена вервам
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, това за некви зодии, не е за хора.