Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?

Кои са признаците, че сте готови за сериозна връзка...
17 яну 2020 23:00, Иванка Гъркова
71
Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?
Снимка: Pixabay

Може ли той да създаде семейство, ако все още крие заплатата от приятелката си? Този въпрос си задават много жени, които са достигнали етап, в който не са сигурни дали наистина разчитат на човека до тях и се чудят къде се виждат заедно за в бъдеще. Всъщност, няма ясен отговор на това кога един мъж е готов да предприеме нова стъпка във връзката, защото това зависи от много фактори.

В много случаи жените имат силна интуиция и винаги познават, когато той изпитва чувства към тях и иска нещо по-различно. Но съществуват и много тежки моменти, в които те се съмняват в неговата преданост и не знаят дали той желае да запази свободата си или да има пълна къща с деца и любяща съпруга.

5 начина, по които да познаете дали е готов за сериозна връзка

1. Когато жената е приоритет номер едно
Едно от нещата, по които може да познаете, че мъжът, с който излизате е сериозен, е да проверите дали сте сред приоритетите му. Ако работата или любимият спорт, например, ви изместват и той отлага или съобразява срещите си спрямо тях, то в момента просто се нуждае от приятна компания, но връзката не му е най-важна.

Но когато приятелят ви е готов да излезе от работа, за да дойде и поправи спуканата гума на колата ви или да ви закара някъде, когато ненадейно го помолите, със сигурност вие сте най-важното, с което иска да ангажира вниманието си в момента.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: семействовръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
7
 
! Отговори
Продължението преди 4 години
.. жена, която била майка само на едно момиче. Имат голямо жилище и тази жена си правела планове, когато дъщерята се омъжи да остане да живее при родителите си заедно със зетя. Казвала, "И младите ще си дават парите на мен, аз съм касата вкъщи."Доколкото знам, дъщерята на тази жена и до днес не се е омъжила, макар че минава 40 г. и хората се чудят, защото е хубавичка и кротка. Не знам дали причината се корени в това, че майка й е много властна и се меси във всичко. Не ги познавам от близо.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
преди доста време четох спомени на човек, който на времето е изследвал някои села, социологическо и етнографско изследване, доколкото разбрах. Споменаваше за разни варианти на контрол върху "семейната каса". Направи ми впечатление един от споменатите случаи. Синът и снахата били трактористи и изкарвали добри пари, но всичко давали на свекървата и тя решавала кога какво да си купува всеки от семейството, включително и обувки.По-късно чух от близки хора, че подобни планове имала жена /продълж./
40
1
 
13
 
! Отговори
Вижте какво пишат преди 4 години
SS ( 10 и 11) и Ангел ( 14).SS мисли, че е нормално жена му да работи, да й привеждат заплатата по карта и тази карта да е у него.Той да решава колко пари да дава на съпругата си. Ангел пък е на мнение, че мъжът не трябва да дава никакъв отчет на жена си, да й дава толкова пари, колкото счете за нужно и тя да не знае с какви финанси разполага той.Тези двама коментатори представляват събирателния образ на нашенския мъж. Феминизмът е заклеймен, но тя да работи и да си дава всички пари на него!
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените знаят, че който чисти - пази чистота. Мъжете знаем, че който не може да изкарва пари - не може и да харчи (разумно). Номер едно в живота? Да зарежа работа и спорт, в които съм инвестирал години, за какво? Утре ще си намери друг "банкомат", и аз какво? Ако жената иска партньор, ще харчи само част от бюджета, ще оставя на партньора си част от времето му за негово хоби и т.н. Ако иска всички пари и време за нея, мога и без ***. Принцеса може да е при своите родители само.
38
0
 
2
 
! Отговори
Пак до 39 преди 4 години
Спомням си навремето, че слушах какво споделяше една колежка на майка ми, когато се бяха събрали няколко жени на "дамско гости".Внасяла си дребни суми на влог, за който мъжът й не знаел.Наложило й се да влезе в болница и когато я изписали, установила, че от сметката й са изтеглени 300 лв. Било е през соца и 300 лв са били повече от една заплата.Мисли, че мъжът й е накарал друга жена да покаже в ДСК паспорта на жена му и да изтегли парите.Тогава това се е отбелязвало в специална спестовна книжка
37
0
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 39 преди 4 години
Знам за две семейства, в които само мъжът работи, печели добре и дава на жена си достатъчно пари, за да поддържа домакинството, а също и за личните й нужди. Не дават обаче всичките си пари у дома, а ги внасят една част на депозит.Съпругите обаче крадат от мъжете си различни суми или като ги лъжат, че са направили допълнителни разходи, или просто като измъкват от джобовете им по малко, когато успеят.Едната тайно си събира пари и ги държи при брат си, а другата подпомага своята разведена сестра
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има такива семейства крият си парите едиб от друг и единя като влезе в тоалетната или банята другият джоби дрехите на половинката за стотинки.Освен тва се лъжат взаимно кои коя сметка бил платил.Има адски катили в БГ.
35
1
 
10
 
! Отговори
панчо преди 4 години
със толкова много молове наблизо как да не си крие човек паритеказват че жена с пари в ръцете е като луд с автоматти ходи се бъхтай а после и ги дай всичките и ще научиш урок веднага
34
0
 
1
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
ама не е честно тя започна първа
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше една с която много се обичахме , ама като й казах че аз пари за глynocTi нямам и тя взе да ми разправя как бившият й бил щедър- викам "Що не стоя при него ?" и работата се размириса.
32
0
 
8
 
! Отговори
Опитът говори преди 4 години
Всяка връзка е един КОМПРОМИС. Хората освен чувства имат разум, имат задължения и отговорности. Ако държат един на друг, трябва да се подкрепят взаимно, а не да се цакат с кой е по-по-най. Спонтанните жестове нищо не доказват, трайността на чувствата се разкрива в ежедневните банални дейности. Един СМС със сърце е много по-красноречив от най-скъпата покупка.
31
0
 
12
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Чакайте малко, не може така да се обобщава. "...когато приятелят ви е готов да излезе от работа...." Ами той може да е готов, но да няма възможност. Значи това си е чист егоизъм уважаеми дами, не може да искате от приятеля си да излезе от работа, за да ви оправи гумата, още по-малко пък да задоволи лиготията да ви закара някъде. Дайте си сметка, че е твърде вероятно да му създадете проблеми и тогава той може да реши, че вие не сте готова за семейство, защото сте егоистка.
30
2
 
16
 
! Отговори
До мъжете преди 4 години
Мъже, започнат ли да ви питат колко изкарвате и да ви говорят подобни глупости за "общ бюджет" или пък ако спортувате или харесвате работата си да искат да ви откъснат - бягайте бързо.Истинската жена ако наистина ви обича, знае че винаги ще има време и пари за нея според възможностите ви и то не малко, ще бъде прагматична и ще оцени правото ви на малко лично пространство. Има такива, но са малко.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То от тея прахосмукачки жени... Нормално да крие човека. Да не ги бере по дърветата.
28
4
 
14
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Авторът е жена. Дааа...За тях тяхното си е тяхно, а на мъжете им - общо. Тоя манталитет се предава от майка на дъщеря.
27
0
 
1
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
До Анонимен 23Въпроса е колко пъти по 100 :)
26
0
 
4
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Готов е разбира се. На всеки разумен мъж му е нужен фонд "И аз съм човек".
25
0
 
3
 
! Отговори
Burzum преди 4 години
Готов е ....това е най важното....
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готов ли сте да си загубите работата и да си провалите кариерата, за да се направите на интересен пред някоя гъска?
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе какъв велик съвет - да си напълно с открити финанси.. лудост. Жените трябва да се пазят от собствените им тенденции като жени и една от тях е безмерното пръскане на пари без оглед на реалноста. Ако ви се спи в парка повечето жени с удоволствие ще ви докарат до там, без да знаят какво правят.