Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?

Кои са признаците, че сте готови за сериозна връзка...
17 яну 2020 23:00, Иванка Гъркова
71
Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?
Снимка: Pixabay

Може ли той да създаде семейство, ако все още крие заплатата от приятелката си? Този въпрос си задават много жени, които са достигнали етап, в който не са сигурни дали наистина разчитат на човека до тях и се чудят къде се виждат заедно за в бъдеще. Всъщност, няма ясен отговор на това кога един мъж е готов да предприеме нова стъпка във връзката, защото това зависи от много фактори.

В много случаи жените имат силна интуиция и винаги познават, когато той изпитва чувства към тях и иска нещо по-различно. Но съществуват и много тежки моменти, в които те се съмняват в неговата преданост и не знаят дали той желае да запази свободата си или да има пълна къща с деца и любяща съпруга.

5 начина, по които да познаете дали е готов за сериозна връзка

1. Когато жената е приоритет номер едно
Едно от нещата, по които може да познаете, че мъжът, с който излизате е сериозен, е да проверите дали сте сред приоритетите му. Ако работата или любимият спорт, например, ви изместват и той отлага или съобразява срещите си спрямо тях, то в момента просто се нуждае от приятна компания, но връзката не му е най-важна.

Но когато приятелят ви е готов да излезе от работа, за да дойде и поправи спуканата гума на колата ви или да ви закара някъде, когато ненадейно го помолите, със сигурност вие сте най-важното, с което иска да ангажира вниманието си в момента.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: семействовръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом крие значи е готов.
61
0
 
2
 
! Отговори
Бимбо преди 4 години
През мен изобщо не минават, банкоматната ми карта е в нея.
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако крие пари от приятелката значи е квалифициран за успешен съпруг. Защото след сватбата жена му със сигурност ще крие. Няма жена която да не скътва в гардероба някой лев.
59
3
 
6
 
! Отговори
64-продължавам преди 4 години
После добавяше "Касата обаче трябва да е у мъжа!" Беше достатъчно глупав да повтори това много пъти, та всеки разбра, че плана му е не само да се ожени за момичето, но и да накара баща й да си даде парите, за да финансира бизнес, който ще е на хитреца, а дъщерята да му работи наред с работниците, които смята да наеме с парите на баща й. Но печалбата да е у него, у хитреца. Е, момичето го слуша, слуша и му даде пътя.Има такива наглеци и сигурно някои от тях успяват да се облажат с парите на жени
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
SS, 56 и някои от останалите - Аз бях свидетел на това как един хитряга висшист, син на работници от кв."Западен парк", но много мързелив, който не се задържаше на никоя месторабота повече от няколко месеца, започна да ухажва момиче от компанията ни, което беше от доста заможно семейство. Проучваше всичко, агитираше я нейният баща да построи къща край София и да финансира някаква бизнес идея на хитреца. Тя пък да си напусне хубавата интелигентна работа, за да включи и тя да работи в бизнеса му,
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** въпрос.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готов ли е за семейство? Ако това, че някой си дава парите на другия, означава, че е готов за семейство, то аз съм китайски император.
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общи финанси само след сватбата.
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо бъркате времето след като двама души се оженят с времето доста преди това, когато все още не е ясно дали ще се оженят. Общи финансира на този ранен етап по принцип няма, освен в някои случаи.
53
1
 
14
 
! Отговори
До SS преди 4 години
С тази жена трябва много да внимаваш да не стъпиш на криво.
52
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас мама е касата, макар че заплатата на баща ми е повече от два пъти по-висока от нейната. Но мама не пилее пари. Най-малко харчи за себе си, макар че не е скръндза.
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До мъжете /32/Ееех, господине,Нищо не казваш за мъжете, които още на първата среща започват да те подпитват каква ти е заплатата, имаш ли собствено жилище, баща ти какво работи, имаш ли брат или сестра?
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крие пари от приятелката си, щото жена му ги прибира.
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Солариуми, козметици , скъпи парфюми и екскурзии до Рим и Париж................леле, колко разглезени станаха много БГ-жени, ама искат всичко наготово от мъжете си ...............а хич не са стока, защото имат по 2-3 аборта на 30 години и не могат да забременават, после in vitro...............и кой плаща..............пак мъжа!!Знаем ги тия женски номерца!!!
48
6
 
6
 
! Отговори
SSS преди 4 години
Жените станаха с големи претенции, но много от тях за заслужават шамарите...........с възпитателна цел!!Мъжът е мъж, а не банкомат и трябва да бъде уважаван!Ако не.........да оставя поредната кифла............все още има и свестни жени!!
47
1
 
8
 
! Отговори
SSS преди 4 години
Всеки истински мъж трябва да има скрити пари от жана си, защото иначе жена му му се качава на главата..............да, лоши и много материални станаха БГ-жени, а се имат за голямата работа, освен това много от тях на 30 години имат по2-3 аборта и не могат да раждат деца, защото преди това си били с по 20 мъже!!
46
6
 
5
 
! Отговори
SS преди 4 години
До 43.Много от моите познати се ожениха и разведоха по 2 пъти.Причината -пари.Друга причина неразумно харчене за дрехи,солариуми,козметици,и прочие женски глупости.И когато не можеш да удовлетвориш изискванията и за стандарт си аут.Ти си некадърник и мухлю.Не съм богат но не съм и беден.Радвам се,че не взех нашенска филия,с голяма селска уста и безброй претенции.Моята в страната и е познала глада системното недохранване и мизерията и знае да пести и харчи разумно.
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- продълж. - дъщеря й наследила спестяванията на майка си. Овдовелият съпруг не пожелал да вземе нищо от тези пари, макар че дъщерята и зетят му предложили.Сред вещите на покойната намерили стара чанта, в която били събрани новички десетолевки от времето на Т.Живков. Не знам колко са били на брой и защо ги е събирала. Може да е забравила за тях, когато е станала обмяната.***, че ги разбери някои хора.
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В съда:- Защо искате развод?- Защото, г-н съдия, разбрах, че мъжът ми е истинския собственин на жилището, в което живеем под наем вече 20 години...
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавах едно възрастно семейство, вече не са сред живите. И двамата съпрузи бяха със средно образование. Когато се оженили някъде през 50-те години, той й казал, че ако иска да продължи да работи, нека да разполага с парите си така, както намери за добре. Той давал всичките си пари на своята майка и с това поддържали домакинството. Съпругата си внасяла нейната заплата на влог и когато реши, купувала по нещо за детето или за ядене, но само от време навреме. Когато починала, дъщеря й наследила