4 зодии, които редовно биват уволнявани

Вижте кои са те
22 яну 2020 16:00, Ивета Иванова
11
4 зодии, които редовно биват уволнявани
Снимка: Pixabay

Има 4 зодиакални знаци, които държат на своето, големи инати са, трудно приемат критика и чуждо мнение. Те са избухливи, горделиви, мислят си, че винаги са прави и не могат да си замълчат. Критикуват редовно. Не признават авторитети, затова често биват уволнявани. Ето кои са те.

Водолей
 
Проблемът е, че са непостоянни и непоследователни и невинаги може да се разчита на тях. Често шефовете не могат да разгадаят каква ще е следващата стъпка на Водолеите и какво се върти в главата им.
 
Тези зодии са много умни, креативни, независими, затова не могат да търпят друг да им казват какво да прави, да се съобразявт с идеите на други хора и да потискат творческия си порив. Не следват правила, бунтари са и не се подчиняват на заповеди. Посвещават се на свои проекти. Обичат свободата си.

Риби
 
Рибите са много разсеяни, постоянно се заплесват, мечтаят си и фантазират, докато са на работа. Не го правят нарочно и дори упрекват себе си, когато това стане. Но това прави лошо впечатление на шефовете. Те са много чувствителни и емоционални зодии, когато нещо лошо се случи в любовния им живот или семейството, не могат да станат от леглото и да отидат на работа.
 
Отсъстват по причини, които се струват неуважителни на шефовете. Често закъсняват или забравят да свършат нещо. Затова за тях са подходящи по-творческите професии, където ще могат да изразят себе си и нямат точен график или работно време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
11
 
! Отговори
ha преди 4 години
Точно па за рибите, ще ви кажа че са едни от най-отговорните работници. Да, може и да мрънкат и недоволстват, да викат и крещят, да се ядосват (емоционални са) но винаги си вършат работата и то на доста виско ниво. Те не се задоволяват с ето, готово. Те ще направят всичко толкова добре, колкото и самите шефове няма да могат. Рибите държат на възложените им задачи и ги изпълняват стриктно и отговорно. Дори и да не им се нрави много работата, пак ще я свършат.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости...
3
0
 
16
 
! Отговори
ХоХо преди 4 години
Ако на един шеф не му трябват креативни служители, той трябва веднага да бъде уволнен ! Ако на един шеф му трябва ***, той трябва също да бъде уволнен.. и т.н.Такива "шефове" са типични представители на деспотичното и еднолично поведение.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
глупости
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии