5 неща, които подсказват, че връзката ви няма да е успешна

Можете да функционирате поотделно
26 яну 2020 09:37, Михаела Лазарова
8
5 неща, които подсказват, че връзката ви няма да е успешна
Снимка: istock

Отношенията между партньорите в една връзка са много сложни. Това произтича от факта, че всички имаме различни ценности и разбирания по отношение на връзките, затова и търсим различни неща в любовта. Някои предпоставки обаче са общоважащи и показват дали връзката ще бъде успешна или не. Те важат както за връзките от разстояние, така и за тези, при които партньорите съжителстват заедно.

Ако от връзката ви отсъстват тези 5 предпоставки, това може да е признак, че отношенията ви няма да издържат много дълго.

1. Нямате график за забавления.

Ако в началото на връзката си сте били спонтанни и не ви се е налагало да отделяте специално време за забавления заедно, с напредване на времето това вероятно ще се наложи. За да поддържате пламъка във връзката си е необходимо да си давате време за вас двамата, в което да се чувствате като влюбена двойка. Ако неглижирате този факт, вероятността да охладнеете един към друг по-скоро от очакваното, не е малка. В забързания ритъм на ежедневието ще ви остава все по-малко време за вас двамата като двойка, затова трябва да си го отделяте съзнателно. В този смисъл предсказуемостта в една дълга връзка не е нещо лошо, напротив, може да ви помогне да се чувствате щастливи заедно.

2. Нямате реалистични очаквания за комуникацията помежду ви.

Общуването е част от връзката. Без честна и искрена комуникация отношенията могат да се сринат доста бързо. Когато сте заедно се опитайте да не сте залепени за телефона или лаптопа си, а да общувате в реалния живот. Тези ценни мигове са важни за връзката и ако липсват в ежедневието ви, това не е добър знак.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 месеца
Ако не ти дава да я таковаш отзад начи вечи си и омръзнал.
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В днешния забързан свят няма време за дълготрайни връзки. Всеки бърза да граби с пълни шепи от хората до себе си и като му омръзне - продължава напред.
На времето хората се съберат , пък си спретнат две деца, пък правят планове да ги женят и внуци да гледат, сега... за жалост видях как действат.
4
0
 
3
 
! Отговори
Няма ... преди 2 месеца
Няма нищо на света с което да ме убедите, че тая династия не е марионетка на ЦРУ, няма нищо с което да ме убедите, че те заслужават да живеят, няма нищо с което да ме убедите, че някой през последните 30 години е мислел за друго освен Мое, Мое, Мое, Мое. Крада, крада, крада, крада, крада! Аз може да съм много беден човек, но всяко нещо има своя край ... дори и Симо! От пет минути ви гледам как от половин час нищо не правите!
3
1
 
17
 
! Отговори
Ужасно преди 2 месеца
Пълни глупости. Само едно е : НЯМАШ ПАРИ
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колега, не са изброени 2 от 5, а има препратка да отвориш другия сайт (който е под една шапка с тоя) и да дочетеш останалите три!
Друг е въпроса че наистина са извадени като от женско списание от 90-те години, без никаква задълбоченост или влагане на разсъждение в тях
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Статия написана на един крак - изброени 2 от 5 ( тоест преписани) и разбрах че ако нямам график за забавления направо да казвам на жената да си събира партакешите, хахахаха