3 зодии, които ще са най-щастливи в годината на Металния плъх

Вижте кои са те
28 яну 2020 15:42, Ивета Иванова
2
3 зодии, които ще са най-щастливи в годината на Металния плъх
Снимка: Pexels

Китайската нова година настъпи на 25 януари. Тя преминава под знака на Металния плъх. Вече разкрихме какво очаква всички зодии през периода, според китайския зодиак. Ето и кои ще са най-големите щастливци сред зодиите, според "MalayMail".

Бик - 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
 
Представителите на Бика може да очакват много добри възможности през тази година. Трябва да се възползват от тях и така ще постигат успех. Те ще привличат честни хора към себе си, ще бъдат заобиколени от приятели, които наистина ще им помагат и ще им мислят доброто.
 
Може да намерят нови приятели, да получат подкрепа от хора на високи позиции, да се запознаят със свои идоли, да попаднат в нов кръг, в който се чувстват като в свои води. Важно е да бъдат по-уверени, да грабват всеки шанс и да работят по проектите си, без да се страхуват. Ще има някои периоди, в които ще са леко самотни, но като цяло любовният им живот ще процъфти, очакват ги вълнуващи срещи, сладки и романтични изненади.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с металния плъх да не е намек? С смисъл в парламента имаме 240 плъха които имат хронична нужда някой да ги метализира с по една секира в главите? Ако е така, значи годината ще е невероятно щастлива за седем осми от световното население имам.
1
2
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
А най- щастлива ще е зодията - Лъв-леяр...