Какво ни очаква през февруари? Говорят звездите

Раците да внимават с емоциите
31 яну 2020 15:09, Михаела Лазарова
1
Какво ни очаква през февруари? Говорят звездите
Снимка: istock

Новият месец февруари ще ни подложи на изпитания от различен характер. Ще бъде важно да не сме импулсивни, твърде емоционални. Имаме добри перспективи да напредне в делата, които ни вълнуват, но само ако не бързаме на всяка цена. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния хороскоп на Az-jenata.bg, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са нееднозначни и в професионален план ще се редуват спадове и възходи. Ограничете проявите на агресия, провокирани от егото ви. Въздържайте се от важни решения с дългосрочно отражение върху кариерното ви развитие. Постарайте се да не отлагате текущите задачи, ще се натрупат и ще „зависнат“. Навременното им изпълнение зависи от добрата ви лична организация.

Ако имате желание да промените работното място търсете варианти след втората половина на месеца. Ще получите приходи от стари инвестиции. Въздържайте се от покупка на луксозни предмети.

Телец

Не превръщайте професионалните дискусии в словесни битки и лишени от съдържание спорове. Ще навредите необратимо на авторитета и партньорствата си. Бъдете особено внимателни при уреждане на въпроси, свързани с поземлена собственост и недвижими имоти. Не игнорирайте препоръките на колегите и не омаловажавайте забележките на шефовете. Наблюдавайте поведението на конкуренцията.

Не се надявайте на повишение на заплатата или на приходите, ако сте със самостоятелен бизнес. Ограничете разходите, за да избегнете „дупките“ в бюджета. Ако към момента имате кредити използвайте всеки допълнителен приход за погасяването му.

Повече за останалите зодии може да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пак - звездите ви ги говорят.