Астролог подготвя филм за великите личности от всяка зодия

Хората имат минали животи, смята Милена Павлова
4 фев 2020 13:28,
20

Астрологията не е прогностика и не е гадателство. Тя се базира основно на това да познаваш себе си и своите потенциали, уроците, които има да учиш в този живот и пътя, който да следваш като посока.
Още по темата

Но как да опознаем по-дълбоко себе си?

 "Това е заложено в менталната ни карта в момента на раждане - часът и минутата на раждане", каза астрологът Милена Павлова в студиото на "България сутрин".

Оказва се, че подреждането на планетите от Слънчевата система, както и Слънцето в своя знак в зодиака, определят основни наши потенциали и качества - уроци, които имаме да учим в това прераждане.

"Душата на човек се преражда от живот в живот, за да се усъвършенства и развива. Това е в основата на астрологията. Астрологията има Южен и Северен възел. Южният възел показва предишния живот - това, което сме научили от предишния живот, а в Северния възел - това е посоката на пътя в този ни живот - това, което имаме да научим и там винаги ни е най-трудно", обясни Павлова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея миналото е важно от гледна точка на това, че човек трябва да знае откъде идва, за да знае накъде отива.

"Ние трябва да си познаваме миналото. Важно е да осъзнаваме нашата идентичност и там откъдето идваме. Въпрос на личен избор е да изследваме настоящия момент и да вземем адекватен личен избор. Това не е нещо, което е предначертано", допълни астрологът.

Новият филм, който тя подготвя с режисьора Стилиян Иванов - "За смисъла на астрологията", има интересен поглед към астрологията. Разказва за посланията на всеки зодиакален знак през образа на велики личности, живели на нашите земи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Госпожата като не си пие кукумицина навреме ходи да се излага по телевизора
11
1
 
4
 
! Отговори
Рада Дълбоката преди 4 години
Само в Гомнес.бг и клоаката БГвъздухари не е....
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Липсата на сексуален живот води до психически отклонения като при тази заблудена дама
9
0
 
7
 
! Отговори
XuTbP5bR преди 4 години
2020-та днес бг: "Астрологията не е прогностика и не е гадателство"... Астрологията е дефинирана като псевдонаука през 1948-***, Бърман/Форер.. ама няма значение... нека пуснем психично нестабилна жена да ни обясни за пътят, истината и живота... ето ви го на либертариански: Pathetic!
8
3
 
8
 
! Отговори
Ico преди 4 години
Винаги съм се чудел как хората говорят с абсолютна сигурност за нещо което няма никакви научни доказателства... Ще кажете... науката не е покрила още всички аспекти на живота... ок .. това значи ли че аз мога да твърдя че не живеем върху планета ами върху летяща костенурка... ще ме поканят ли по всички телевизии или ще ми дадат ли каренце във вестника, просто защото и аз така го усещам : О
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още една, на която звездите й ги говорят.Знаменити, посредствени и злокобни личности се раждат на която и да е дата, датата на раждане не определя кой си и какъв си. Че и прераждане и простотии.Имам един познат, нумеролог. Смени си името и фамилията, че новите му имена щели да му донсат успех. Непрекъснато си прави хороскопи, на еди коя си дата щял да има успех, щото звездите се подреждали еди как си. От 20 г. е безработен и това няма нищо общо със звездите, просто не искаше да работи.
6
0
 
7
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
А колко още да чакаме книгата на вълшебната *** Беатрис??? Аз как да разбера кой съм, планетите са много объркано подредени : ( : ( На всичкото отгоре и си загубих "менталната карта", къде да поръчам нова? Мога ли времено да ползвам тази от Била?
5
0
 
2
 
! Отговори
Пак преди 4 години
Най-добре филтрирай по кой може да пише коментари, не по кой не може, така само групичката хахави ще си пишете да се тупате по рамото.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годината е 2020-а. Стига сте давали ефир на разни астролози. Банално е.
3
0
 
5
 
! Отговори
Катрин преди 4 години
Натална карта ,не ментална ... пък като пишете някакви неща напишете ги адекватно
2
0
 
16
 
! Отговори
срив преди 4 години
още една дето говори със звездите! защо им давате трибуна на такива? напълнихте телевизиите с тях, а па на оная алена, даже книгите издавате.
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната кукувица.